Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λευκή ισοπαλία για την Παναχαϊκή στη Ναύπακτο με τα Χανιά

Λευκή ισοπαλία για την Παναχαϊκή στη Ναύ...

Ένας βαθμός που δεν αρκεί στους "κοκκινόμαυρους" για την παραμονή τους

Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τα Χανιά, στη Ναύπακτο σε εξ αναβολής αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Μία ισοπαλία που ίσως κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή της Παναχαϊκής στην κατηγορία. Βέβαια για να μπορέσει να παρει τη νίκη η πατρινή ομάδα θα έπρεπε να σκοράρει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό από την στιγμή που δεν έχει επιθετικούς στη σύνθεσή της.

Η Παναχαϊκή λοιπόν έχασε πολύτιμο έδαφος, αφού βρίσκεται εννέα πόντους μακριά από τη 14η θέση, με δύο ματς λιγότερα και η αποστολή της είναι... βουνό, δεδομένου των ελάχιστων λύσεων και των διαδοχικών αναμετρήσεων που έχει να δώσει.

Σημειώνεται ότι τις ευκαιρίες είχαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χάρη στον Στρέζο οι «κοκκινόμαυροι» πήραν τον πόντο.

Παναχαϊκή (Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Μητρόπουλος

Χανιά (Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης, Γκέσιος, Δεινόπαπας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Παναχαϊκή σήμερα (15:00) με Χανιά στη Ναύπακτο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports