Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Παιζόδραμα τώρα και στην Πάτρα! Νέος κύκλος βιωματικού σεμιναρίου στο Θέατρο Act

Το Παιζόδραμα τώρα και στην Πάτρα! Νέος ...

16 Απριλίου – 2 Ιουλίου 2016

Το Παιζόδραμα είναι ένα βιωματικό σεμινάριο που εφαρμόζει θεατρικές τεχνικές με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την επίλυση προβλημάτων στις ανθρώπινες σχέσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Ο κάθε κύκλος αποτελείται από εβδομαδιαίες τρίωρες συναντήσεις με τον επόμενο να ξεκινά το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11:00 στο Θέατρο Act!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συμμετεχόντων οι βιωματικές δράσεις των εργαστηρίων δημιουργούν μια ψυχική, σωματική και πνευματική ευεξία που σπάνια βιώνει κανείς, την οποία οι συμμετέχοντες θα ήθελαν να έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν στην καθημερινή ζωή τους.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή την ανάγκη η ΡΡΡ δημιούργησε ένα μικρόκοσμο ο οποίος θα λειτουργεί ως ένα γυμναστήριο προσωπικής αναγέννησης. Τον κόσμο στον οποίο μας προσκαλούν, τον ονόμασαν Παιζόδραμα και εκεί θα μπορέσουμε: να πειραματιστούμε, να ανακαλύψουμε κρυμμένους τρόπους έκφρασης με το σώμα, τη φωνή και το λόγο μας, να αναζητήσουμε και να φέρουμε στην επιφάνεια το θησαυρό που κρύβουμε μέσα μας. Οι ανακαλύψεις μετά από κάθε συνάντηση υπόσχονται να μας γεμίσουν χαρά, αυτοπεποίθηση, νηφαλιότητα, δύναμη, δημιουργικότητα και ζωή.

 

Απελευθερώνοντας την προσωπική έκφραση και το λόγο μας αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μας βλέπουν οι άλλοι στις προσωπικές και εργασιακές μας σχέσεις και έτσι ανοίγουμε νέες δυνατότητες για μια καλύτερη ζωή. Στον κόσμο του Παιζοδράματος, εφαρμόζοντας τις τεχνικές που μας έρχονται από την παράδοση του πειραματικού θεάτρου, όπως αυτό ενσωματώνει αρχαίες τελετουργίες και τεχνικές θεάτρου από την Ινδία, την Αφρική, το Θέατρο Νο και το αρχαίο ελληνικό δράμα, θα εξερευνήσουμε έναν κόσμο  που δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά ο καθρέφτης του εαυτού μας και των σχέσεών μας με τους άλλους.

 

Περίεργοι να μάθετε και άλλα; Δείτε περισσότερα στο youtube.

 

Κύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, κάτοχος δύο Master από το University Of Michigan, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου MIDDLESEX/ UK, με θέμα «Drama Techniques in Personal Development». Έχει ολοκληρώσει τριετές πρόγραμμα σπουδών σε θεατρική επικοινωνία, αυτοσχεδιασμό και θεατρικό παιχνίδι με τον κ Λάκη Κουρετζή  και έχει κάνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σωματικού Θεάτρου που διευθύνει ο κ. Κώστας Φιλίππογλου. Είναι ιδρυτής της εταιρείας PPPLearn και διαθέτει 20ετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

 

Ο τρίμηνος κύκλος βιωματικών σεμιναρίων αποτελείται από 11 τρίωρες συναντήσεις και ξεκινά το Σάββατο στις 16 Απριλίου 2016 στις 11:00 στο θέατρο Act, Γεροκωστοπούλου 65Β, Πάτρα, ΤΚ 115 24. Το λεπτομερές πρόγραμμα των συναντήσεων μπορείτε να το βρείτε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εκδήλωσης, στη σελίδα της ΡΡΡ και στη μπροσούρα του Παιζοδράματος.


Όσοι επιθυμείτε να ενημερωθείτε και να πάρετε μια πρώτη εμπειρία από το Παιζόδραμα μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, για να συμμετέχετε στην πρώτη συνάντηση το Σάββατο 16 Απριλίου, η οποία είναι συνάντηση γνωριμίας και είναι δωρεάν.

Περιορισμένος αριθμός. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Πληροφορίες: Ε-mail: [email protected]

Τηλέφωνα για συμμετοχές :

κα Ελένη Μπαλτατζή:             6946888224

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture