Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου από την Πάτρα: Προσλήψεις στις Ιατρικές Σχολές και μείωση του τιμολογίου της ΔΕΗ για τα ΑΕΙ

Σία Αναγνωστοπούλου από την Πάτρα: Προσλ...

Μέτρα για τη στήριξη των πανεπιστημίων

Πενήντα προσλήψεις στις Ιατρικές Σχολές της χώρας, μέσω του Υπουργείου Υγείας, ανακοίνωσε από την Πάτρα όπου βρίσκεται, η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. Η ανακοίνωσε έγινε το πρωί της Δευτέρας από την Υπουργό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το Επιμελητήριο Αχαΐας για την έκθεση Patras IQ.

Η εξαγγελία της Υπουργού, έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από την παριστάμενη Πρύτανη του Πανεπιστημίου και καθηγήτρια Ιατρικής, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, η οποία την χαρακτήρισε ως εξαιρετική. Όπως εξήγησε η κυρία Κυριαζοπούλου, η οποία προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας επί 36 έτη, η απόφαση αυτή έρχεται να καλύψει το κενό προσωπικού, το οποίο απειλεί τη λειτουργία του ίδιου του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

«Εμείς γεράσαμε και θα φύγουμε. Έτσι το 2020 δεν θα υπάρχει νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρύτανις.

Παράλληλα, η αναπλ. Υπουργός Παιδείας Σία Ανανγωστοπούλου, ανακοίνωσε τη σημαντική μείωση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος των Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά τη συμφωνία του Υπουργείου με τη ΔΕΗ και τη ΡΑΕ, να υπαχθούν στο Εταιρικό τιμολόγιο ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα.

Επίσης η κυρία Αναγνωστοπούλου, αναφέρθηκε στο αίτημα που έχει υποβάλλει, μέσω της ΚΕΔΕ, στους Δήμους να μειώσουν κατά 50% τα δημοτικά τέλη και για το οποίο αναμένει απάντηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις