Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ετοιμάζεται η νέα παράσταση των Υποκριτών "Ο 6ος Ένορκος" - Θα παιχθεί 7-24 Απριλίου στο Act

Πάτρα: Ετοιμάζεται η νέα παράσταση των Υ...

Την Πέμπτη η ομάδα των Υποκριτών γιορτάζει με μία εκδήλωση τα 5 της χρόνια

Σε δικαστικό μέγαρο θα μετατραπεί το θέατρο Act στο πάνω μέρος στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα και οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την χαραμάδα την αίθουσα των ενόρκων.

Μία από τις πιο διχαστικές και επιδραστικές υποθέσεις όλων των εποχών, με τους 12 ενόρκους άλλοτε να ταυτίζονται και άλλοτε να συγκρούονται. Οι 12 ένορκοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την συνείδησή τους και κάθε ψηφοφορία τους είναι και μία μάχη, αλλά… μία μάχη που πρέπει να κερδηθεί με μόνο όπλο την αλήθεια! Ποια θα είναι η ετυμηγορία τους; Και με τι « κόστος» για τον καθένα από τους 12;

Όλα αυτά θα συμβούν στην ήδη πολυαναμενόμενη νέα θεατρική παράσταση της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας της Πάτρας, «Υποκριτές» με τίτλο «Ο 6ος Ένορκος». Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Μίλτου Παπλά, ο οποίος παίζει επίσης (μεταξύ των ηθοποιών θα δούμε και τον Πατρινό νομικό και βουλευτή του «Ποταμιού» Ιάσονα Φωτήλα) θα ξεκινήσει την Πέμπτη 7 Απριλίου και θα συνεχιστεί έως και την Κυριακή των Βαίων 24 Απριλίου 2016. Στο μεταξύ η ομάδα Υποκριτές συμπληρώνει 5 χρόνια ζωής και προσφοράς στο ερασιτεχνικό θέατρο και προσκαλεί το κοινό αυτή την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, στο θέατρο Act, σε μία ξεχωριστή βραδιά αναμνήσεων αλλά και παρουσίασης μελλοντικών στόχων.

Στην εκδήλωση αυτή όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα παρουσιαστεί και η νέα θεατρική παραγωγή των «Υποκριτών», «Ο 6ος Ένορκος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture