Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την προσχώρησή του στο «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» προανήγγειλε ο Νίκος Νικολόπουλος

Την προσχώρησή του στο «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιά...

Δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος ουσιαστικά εμφανίστηκε θετικός στην συμπόρευσή του με τον Πρόεδρου του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, το οποίο θα έχει χαρακτηριστικά "δημοκρατικού, πατριωτικού, χριστιανοκοινωνικού μετώπου", όπως χαρακτηριστικά είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στην Αθήνα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ωστόσο, είπε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για τη ηγεσία του νέου κόμματος, το οποίο ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε ως «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς»,

σημειώνοντας ότι κατά την απόψή του "η ηγεσία του νέου σχήματος θα πρέπει να περάσει στη νεώτερη γενιά".

"Δεν θα θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία, ώστε να μπορώ να προσκαλώ τις νέες, τους νέους και τους πρωτοείσακτους της πολιτικής" ανέφερε, ενώ σε ερώτηση της "Κ" αν θα έδινε την ίδια συμβουλή στον κ. Καρατζαφέρη, που φαίνεται ότι θέλει να ηγηθεί, σημείωσε ότι ο ίδιος στέλνει το μήνυμα για το παραδείγματός του.

Παρών στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην Ένωση Συντακτών ήταν και ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, πρώην Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και εκ των στελεχών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια συγκρότησης ενός σχήματος στα δεξιά της Ν. Δημοκρατίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Νικολόπουλος αφιέρωσε σημαντικό μέρος της ομιλίας του προκειμένου να επιτεθεί εναντίον του κ. Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για "υπερ-νεοφιλελεύθερη, αντικοινωνική κεντροδεξιά και μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία".

Διαβάστε επίσης:

 

Βολές Καρατζαφέρη κατά Βορίδη και Γεωργιάδη: «όταν πήρα τον κ. Βορίδη ήταν δεξιότερος του Μιχαλολιάκου και τον πήρα και τον έκανα κοινοβουλευτικό»

Καρατζαφέρης: «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» ο κυοφορούμενος νέος πολιτικός σχηματισμός

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις