Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι κλασικοί ήρωες εποχής της Τζέιν Ώστεν έρχονται αντιμέτωποι με ζόμπι σε μία ταινία που βγαίνει από 17 Μαρτίου και στην Πάτρα

Οι κλασικοί ήρωες εποχής της Τζέιν Ώστεν...

Στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων

Από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 ταυτόχρονα με την έξοδο της στην Αθήνα, καταφθάνει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε η ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη και Ζόμπι – Pride and Prejudice and Zombies» που είναι βασισμένη στα ομώνυμα best-sellers των Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ & Τζέιν Ώστεν, σε έναν ομολογουμένως ασυνήθιστο συνδυασμό!

Όπως γράφτηκε με χιούμορ το κλασικό βιβλίο της Βρετανίδας Τζέιν Ώστεν που το 2005 είχε μεταφερθεί στο σινεμά με την Κίρα Νάιτλι στον κεντρικό ρόλο ενώ διάσημη έχει μείνει και η τηλεοπτική του μεταφορά από το BBC στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με τον Κόλιν Φερθ υποδειγματικό ως κύριο Ντάρσι, συναντά στην ταινία σε σκηνοθεσία του 50χρονου Αμερικανού δημιουργού Μπερ Στιρς, την ατμόσφαιρα των ζόμπι του σήριαλ The Walking Dead!

Το μυθιστόρημα – νουβέλα του Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ κυκλοφόρησε το 2009 και έγινε μπεστ σέλερ. Το βιβλίο της Ώστεν που διδάσκεται σε όλες τις σχολές κλασικής λογοτεχνίας ανά τον κόσμο, γράφτηκε και πρωτοκυκλοφόρησε το 1813, με βασική ηρωίδα την Ελίζαμπεθ Μπένετ και εκτυλίσσεται στην Αγγλία των αρχών του 19ου αιώνα.

Στην ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη και Ζόμπι – Pride and Prejudice and Zombies», παίζουν οι ηθοποιοί: ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ, ΣΑΜ ΡΑΪΛΙ, ΤΖΑΚ ΧΙΟYΣΤΟΝ, ΜΠΕΛΑ ΧΙΘΚΟΟYΤ, ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΜΠΟYΘ, ΜΑΤ ΣΜΙΘ, ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΑΝΣ, ΛΕΝΑ ΧΕΝΤΕΪ.

Περίληψη:

Η Λίζι ζει με τους γονείς της και τις αδερφές της. Όλα τα κορίτσια της οικογένειας χειρίζονται άψογα το σπαθί τους  και μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Καθώς η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί να βρει γαμπρούς για τα κορίτσια, ένας περίεργος λοιμός πανούκλας σαρώνει την πόλη. Οι πεθαμένοι επιστρέφουν στην ζωή και επιτίθενται στου ζωντανούς. Ένας νέος άνδρας,  ο κύριος Ντάρσι έρχεται να μείνει στο χωριό και μία δυνατή έλξη φουντώνει ανάμεσα σε αυτόν και την Λίζι, όμως  οι προκαταλήψεις και τα ζόμπι  τους εμποδίζουν να γνωριστούν καλύτερα.

*Η ταινία τα έχει πάει συμπαθητικά στα ταμεία, με πάνω από 17 εκατομμύρια διεθνείς εισπράξεις ως τώρα, από τα οποία τα 11 στο Αμερικάνικο boxoffice.

Το φιλμ διανέμουν στις ελληνικές αίθουσες η Σπέντζος Φιλμ και η Seven Films.

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture