Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Σε ρυθμούς Παγκοσμίου πρωταθλήματος η ελληνική ομάδα

Στίβος: Σε ρυθμούς Παγκοσμίου πρωταθλήμα...

Έτοιμοι οι Έλληνες διεθνείς για νέες διακρίσεις

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου έχουν μπει για τα καλά οι αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση του Πόρτλαντ, η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο, με το ενδιαφέρον για ελληνικά χρώματα να είναι τεράστιο.

Ανάμεσα σε αυτούς και οι Ελληνες, που είχαν την ευκαιρία μετά την ολιγοήμερη παραμονή τους στην πόλη, να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στο συνεδριακό κέντρο του Πόρτλαντ, που μέσα σε δέκα μέρες μεταμορφώθηκε στο στάδιο, που θα φιλοξενήσει τους αγώνες.

Οι εντυπώσεις από το στάδιο και τους βοηθητικούς χώρους ήταν καλές, όπως επίσης και από το ξενοδοχείο όπου διαμένει από την περασμένη εβδομάδα η ελληνική ομάδα.

Την Δευτέρα άνοιξε και το κέντρο διαπιστεύσεων, από όπου πέρασαν αθλητές, προπονητές και συνοδοί προκειμένου να αποκτήσουν τα απαραίτητα διακριτικά. Το 16ο Παγκόσμιο ξεκινάει την Πέμπτη (17/3), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο τελικούς με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, το επί κοντώ Ανδρών και το επί κοντώ Γυναικών.

Το κυρίως πρόγραμμα της διοργάνωσης ανοίγει την Παρασκευή. Σημειώνεται ότι η φετινή στάση περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων, όπως απευθείας τελικοί σε όλα τα άλματα και τις ρίψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Ζέσταμα πριν το Βαλκανικό

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports