Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προσφορά χαμηλότερου εισιτηρίου σε μαθητές δημόσιων, ιδιωτικών σχολείων και φροντιστηρίων από τα Ster Cinemas στην Πάτρα

Προσφορά χαμηλότερου εισιτηρίου σε μαθητ...

Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ με δωρεάν εισιτήριο για τους συνοδούς

Ο όμιλος των Ster Cinemas με σημαντική παρουσία σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα («Μακεδονία» στην Θεσσαλονίκη, «Escape» στο Ίλιον στην Αθήνα και «Pantheon Plaza» στην Λάρισα και «Veso Mare» στην Πάτρα) καταφέρνει να παρέχει υψηλή ποιότητα, τελευταία τεχνολογία, άνετο περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά τις καλύτερες συνθήκες προβολής και στην πόλη της Πάτρας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εστάλη από τα Ster Cinemas στα Μέσα ενημέρωσης, «βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, και αυτή την χρονιά  να προσφέρουμε στους μαθητές Δημόσιων, Ιδιωτικών σχολείων, Φροντιστηρίων Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, τις ειδικές τιμές που θα ισχύουν για ομαδικές κρατήσεις σε ταινίες επιλογή σας, με κριτήριο πάντοτε την πολιτιστική ενημέρωση ή/και ψυχαγωγία τους, ενημερώνοντας σας ότι η κανονική τιμή εισόδου είναι 7,00 ευρώ Δευτ-Πέμ & στα 8,00 Παρασκευή και σαββατοκύριακο.

Η προσφορά μας καθορίζεται ως εξής:

Πέντε ευρώ (5,00) κόστος εισιτηρίου με δωρεάν εισιτήριο για τους συνοδούς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την αύξηση του Φ.Π.Α τον περασμένο Αύγουστο, απορροφήσαμε πλήρως την αύξηση και διατηρήσαμε τις μειωμένες τιμές μας σε όλα  τα προϊόντα και επιπλέον δημιουργήσαμε προσφορές στα κυλικεία μας δίνοντας έτσι την ευκαιρία για μία ολοκληρωμένη, απολαυστική και σίγουρα οικονομική κινηματογραφική εμπειρία.

Συγκεκριμένα, μπορούμε και διαθέτουμε για τους μαθητές Δημόσιων, Ιδιωτικών σχολείων, Φροντιστηρίων Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών της περιοχής μας το μικρό ποπ κορν σε συνδυασμό με πορτοκαλάδα στα 2,00 ευρώ!

Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε την δυνατότητα ειδικών προβολών, σε ώρες που θα επιλεγούν από εσάς, κάτι που μπορεί να ρυθμιστεί κατόπιν συνεννοήσεως δέκα ημέρες νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία και με ελάχιστο όριο κρατήσεων πενήντα (50) ατόμων.

Παράλληλα η επίσκεψη στον χώρο μας μπορεί να έχει ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα  συνδυάζοντας ξενάγηση στον χώρο των μηχανών προβολής δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές σας να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για αυτή την ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα διαδικασία που ακολουθείται ώστε να απολαμβάνουν την μαγεία της 7ης τέχνης κάθε φορά που μας επισκέπτονται για να παρακολουθήσουν μία ταινία.

Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι σε περίπτωση επίσκεψης στον χώρο μας, με την δική σας υπόδειξη, τα παιδιά άπορων οικογενειών  θα έχουν την ίδια ευκαιρία με τα υπόλοιπα παιδιά θέλοντας έτσι να συμβάλλουμε  στο δικό σας εκπαιδευτικό έργο.

Κατά την κινηματογραφική περίοδο που διανύουμε θα έχουν την ευκαιρία οι μαθητές Δημόσιων, Ιδιωτικών σχολείων, Φροντιστηρίων Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών του σχολείου σας να παρακολουθήσουν ταινίες εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας.(για να ενημερωθείτε για τις κινηματογραφικές ταινίες που προβάλλονται ανά εβδομάδα μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας : www.stercinemas.gr).

Οι πολυκινηματογράφοι STER CINEMAS παρέχουν ασφάλεια και το προσωπικό μας είναι σε θέση με διάθεση και φροντίδα, να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210.8092651-653

Ευχόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας».

* Διευθυντής Ster Cinemas Patras είναι ο Αλέξης Μπιτούνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture