Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το νέο ΤΡΕΙΛΕΡ της ταινίας «Ψάχνοντας την Ντόρι – Finding Dory» της Disney/Pixar

ΔΕΙΤΕ το νέο ΤΡΕΙΛΕΡ της ταινίας «Ψάχνον...

Η ταινία αναμένεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα την 1η Σεπτεμβρίου 2016

Είναι από τις νέες ταινίες ψηφιακού animation που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους. Ο λόγος για το φιλμ «Ψάχνοντας την Ντόρι – Finding Dory» της Disney/Pixar όπου στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Hayden Rolence, Diane Keaton και Eugene Levy.

Στις ΗΠΑ η ταινία που αποτελεί την χαριτωμένη συνέχεια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας του 2003 «Ψάχνοντας το Νέμο» που είχε κάνει εισπράξεις κοντά 936 εκατομμυρίων δολαρίων διεθνώς, θα βγει στις 17 Ιουνίου και σε 3d ενώ στην Ελλάδα η έξοδος στις αίθουσες έχει καθοριστεί για την 1η Σεπτεμβρίου 2016, σε διανομή από την εταιρεία Feelgood (την ίδια μέρα θα έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

To «Ψάχνοντας την Ντόρι - Finding Dory» της Disney / Pixar σε σκηνοθεσία όπως και η πρώτη ταινία, του Άντριου Στάντον, φέρνει και πάλι στη μεγάλη οθόνη την αγαπημένη σε όλους Ντόρι, το μπλε μικρό ξεχασιάρικο ψάρι, μαζί με τους φίλους της Νέμο και Μάρλιν σε μια αναζήτηση απαντήσεων για το παρελθόν της.

Τι μπορεί να θυμηθεί; Ποιοι είναι οι γονείς της; Και που έμαθε να μιλάει Φαλαινέζικα;

*Το «Ψάχνοντας τον Νέμο - Finding Nemo» κέρδισε το 2003 το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων ενώ ήταν υποψήφιο για 3 ακόμη βραβεία Όσκαρ (πρωτότυπου σεναρίου, μουσικής και ηχητικού μοντάζ). Ήταν επίσης υποψήφιο για την Χρυσή σφαίρα καλύτερης ταινίας – κωμωδίας ή μιούζικαλ. Το 2008, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) κατέγραψε το «Ψάχνοντας τον Νέμο» ανάμεσα στις 10 καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν γυριστεί ποτέ, ενώ είναι η πέμπτη (5η) πιο προσοδοφόρα ταινία κινουμένων σχεδίων παγκοσμίως.

Η ταινία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια likes στο Facebook και η Ντόρι - με περισσότερα από 25 εκατομμύρια likes - είναι ο πιο αγαπητός χαρακτήρας από ταινία της Disney και της Disney-Pixar.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture