Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

3 καινοτομίες για να δείχνουμε νέοι

3 καινοτομίες για να δείχνουμε νέοι

Οι ειδήσεις από το συνέδριο IMCAS

Ενέσιμα, πίλινγκ, δερμοκαλλυντικά: Η Αγία Τριάδα της αντιγήρανσης αποκτά μεγαλύτερη δύναμη και προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα! Η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη, δερματολόγος, αναπληρώτρια επιστημονική υπεύθυνη της κλινικής Cosmetic Derma Medicine αποκαλύπτει όλα τα νεότερα που ανακοινώθηκαν πριν λίγο καιρό στο συνέδριο IMCAS στο Παρίσι.

Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

1) Ενέσιμα: Οι νέες τεχνικές
Οι γιατροί πλέον χρησιμοποιούν καινούριους τρόπους έγχυσης του υαλουρονικού οξέος για να γεμίσουν τις ρυτίδες και να χαρίσουν όγκο το πρόσωπο. Στόχος είναι το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό. Όπως αναφέρει η Δρ Μάμαλη «συνδυάζουμε διάφορες τεχνικές έγχυσης του υαλουρονικού οξέος. Για ευαίσθητες περιοχές όπως γύρω από τα μάτια εφαρμόζουμε την ανώδυνη τεχνική των πολλαπλών νυγμών, δηλαδή πολλά τσιμπηματάκια σε απόσταση 1 εκ. Την ίδια στιγμή σε πιο ώριμο δέρμα μπορούμε να κάνουμε βαθιά τους μικρονυγμούς ώστε να δώσουμε όγκο (τεχνική micro papular). Το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό».

2) Πίλινγκ: καινούριοι συνδυασμοί ουσιών
Το πάντρεμα διαφορετικών δραστικών οξέων βοηθά το γιατρό να αντιμετωπίσει πολλές ενδείξεις ταυτόχρονα: «Για να απαλύνουμε τις δυσχρωμίες συνδυάζουμε αζελαϊκό οξύ, φυτικό οξύ και ρεζορκινόλη, για να βελτιώσουμε τα συμπτώματα της ακμής αζελαϊκό οξύ και σαλικυλικό οξύ, για το μέλασμα και τις ηλιακές πανάδες κοχικό, φερουλικό και χλωροξικό οξύ» επισημαίνει η Δρ Μάμαλη. Το δέρμα λάμπει και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός.

3) Cosmeceuticals για όμορφο δέρμα
Το αποτέλεσμα των θεραπειών μπορεί αρχικά να είναι πολύ όμορφο, δεν θα διατηρηθεί όμως αν το σαμποτάρετε με τα λάθος καλλυντικά. Τα φαρμακοκαλλυντικά είναι εξειδικευμένα προϊόντα που συστήνει ο γιατρός πριν ή μετά τις θεραπείες και περιέχουν δραστικά συστατικά. Η Δρ Μάμαλη τονίζει: «Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα βιοενεργά πεπτίδια και οι αυξητικοί παράγοντες που διεγείρουν την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι μελέτες in vivo αποδεικνύουν την αντιγηραντική τους δράση καθώς μειώνουν το βάθος των ρυτίδων και αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος. Μάλιστα οι αυξητικοί παράγοντες δρουν άψογα στην ενίσχυση του τριχωτού της κεφαλής και στις βλεφαρίδες».

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: (+30) 210 6980451,www.cosmeticdermamedicine.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being