Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Μπλόκα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στίβος: Μπλόκα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δυσκολεύουν οι μετακινήσεις των αθλητών και αθλητριών

Η πρώτη μεγάλη εγχώρια διοργάνωση του στίβου, δυστυχώς δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο καθώς τα μπλόκα των αγροτών θα κρατήσουν αρκετούς αθλητές εκτός πανελλήνιου.

Το πρόβλημα με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ξεπεράστηκε έγκαιρα καθώς ο στίβος ευννοήθηκε από την κλήρωση του μπασκετικού Ολυμπιακού στην ευρωλίγκα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν στόχο τον κλειστό στίβο έχουν φροντίσει να φορμαριστούν για αυτόν τον αγώνα, αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Οι μαζικές κινητοποιήσεις των αγροτών (κυρίως) οι οποίοι κρατούν κλειστό το εθνικό δίκτυο αναγκάζει αρκετούς να αναβάλουν τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ιδίως αθλητές από το βόρεια Ελλάδα δεν έχουν τρόπο με… υποφερτό βαθμό ταλαιπωρίας, να ταξιδέψουν στον Πειραιά για να αγωνιστούν το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου.

Δυστυχώς η αναστάτωση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, δε γίνεται να αφήσει ανεπηρέαστο και τον αθλητισμό και έτσι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, φέτος θα μετρήσει και απώλειες λόγω ανωτέρας βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Πηγή: sportsfeed.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports