Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ετοιμάζεται το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ανατολικής Αιγιάλειας, στην Ακράτα

Ετοιμάζεται το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ανα...

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αναγέννηση"

Ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός θα λάβει χώρα στην Ακράτα στις αρχές Μαρτίου του 2016. Πιο συγκεκριμένα το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ανατολικής Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί στην Ακράτα το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννηση, με τη συμμετοχή 6 πολυφωνικών χορωδιών, από περιοχές όπως το Λουτράκι, η Κόρινθος, το Ξυλόκαστρο, το Αίγιο και η Πάτρα.

Οι 160 συνολικά χορωδοί που θα φτάσουν στην όμορφη περιοχή της Ακράτας για να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ, θα ερμηνεύσουν έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών και αναμένεται να χαρίσουν στο κοινό στιγμές γνήσιας ψυχαγωγίας και ψυχικής ανάτασης.

Όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Φιλόδημος, σε μια εποχή σκοτεινή και δυσοίωνη, θα μας ταξιδέψουν στον πολύχρωμο κόσμο της πολυφωνικής χορωδιακής μουσικής, με αξιόλογο ρεπερτόριο και υψηλή αισθητική, με μια γλώσσα κοινή και συνάμα πολύ διαφορετική, έτσι ώστε δημότες και επισκέπτες να απολαύσουμε μια εξαιρετική βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και πολιτισμό.

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ, διοργανώνει η «Πολυφωνική Χορωδία Ανατολικής Αιγιαλείας», με στόχο την προώθηση του πολιτισμού και ειδικά της χορωδιακής μουσικής, αλλά φυσικά και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής μας, την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων καθώς και την τουριστική μας προβολή και διαφήμιση.

Μαέστρος της Πολυφωνικής Χορωδίας Ανατολικής Αιγιάλειας είναι η Κορνέλια Βολοσένκο – Γκολφίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture