Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η παιδική παράσταση «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα» στο Πάνθεον την Κυριακή

Έρχεται η παιδική παράσταση «Η Παγωμένη ...

Θα δοθούν συνολικά 3 παραστάσεις, στις 11.30, στις 17.00 και στις 18.30

Μία αξιόλογη παιδική παράσταση θα έρθει την προσεχή Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στην Πάτρα, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, στην Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη και Κανακάρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Παιδική Σκηνή Ροντίδη θα παρουσιάσει το ιδιαίτερα αγαπημένο παιδικό παραμύθι των παιδιών, «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Κώστα Μελίδη. Έχουν προγραμματιστεί 3 παραστάσεις στο Πάνθεον την Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στις 17.00 το απόγευμα και στις 18.30 το απόγευμα.

Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις εισιτηρίων στα τηλ. 6944062928 και 2610 325778. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου Πάνθεον.

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες.

Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής. Μέσα από εφέ, ιδιαίτερους φωτισμούς, σκηνικά και κοστούμια και live τραγούδια, ο μικρός θεατής ταξιδεύει με τους αγαπημένους του ήρωες και συμμετέχει μαζί τους στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Η πρωτότυπη μουσική είναι του Χάρη Γκατζόφλια, οι στίχοι της Άννας Μπαλάσκα, η σκηνογραφία της Μάντυς Λάσχου, τα κοστούμια & το make up artist της Ελένης Δημοπούλου και οι χορογραφίες της Aθηνάς Σιώτη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Μαρία Χειμώνα, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Σωτηρία Αϊβαζίδη, Μελίνα Βαμπούλα, Μάριος Τσικές, Ζαχαρίας Γουέλα, Χριστίνα Ντούκα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture