Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι αγρότες μπούκαραν με τα τρακτέρ και στο κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Νωρίτερα έκαναν... Ντου στην Γ' ΔΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Οι αγρότες μπούκαραν με τα τρακτέ...

Κινητοποίηση στην Πάτρα

12.47 Οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας πριν λίγα λεπτά εισέβαλαν με τα τρακτέρ και στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Αθηνών κλείνοντας την είσοδο του κτιρίου με τα αγροτικά τους μηχανήματα όπως είχαν κάνει νωρίτερα στην Γ' ΔΟΥ Πατρών.

12.36 Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στο κέντρο της Πάτρας κατά την πορεία των αγροτών με τα τρακτέρ από την Ακτή Δυμαίων προς την οδό Αθηνών όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.Οι αγρότες πέρασαν από την οδό Κορίνθου όπου προκλήθηκε το...αδιαχώρητο.

11.53πμ Μπούκαραν - στην κυριολεξία- με τα τρακτέρ στη Γ' ΔΟΥ! Αγρότες από τη Δυτική Αχαϊα που αυτή την ώρα πραγματοποιούν αποκλεισμο της εφορίας στην Ακτή Δυμαίων με τα αγροτικά τους μηχανήματα, έβαλαν το τρακτέρ στην είσοδο του κτιρίου! Αυτή την ώρα (11.53) κατευθύνονται στο κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Αθηνών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων οι αγρότες στη 1.30 το μεσημέρι, θα κατευθυνθούν στη Βιομηχανική Περιοχή, όπου και και αποκλείσουν τον κόμβο προς ΒΙΠΕ, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου.

Το απόγευμα θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με τον αποκλεισμό της Πατρών - Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας.

(Δυτ. Ελλάδα: Ξανακλείνουν δρόμους οι αγρότες- Μπλόκο σε παλιά και νέα εθνική στο Αίγιο- Έρχονται στην Πάτρα και κάνουν αποκλεισμούς)

Στο Αίγιο, σύμφωνα με το filodimos.gr, διπλό θα είναι το μπλόκο αγροτών και φορέων σε Νέα και Παλιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, όπως έγινε και χθες βράδυ.

Ο αποκλεισμός έγινε στην Παλιά Εθνική στη Γέφυρα Μεγανίτη για δύο ώρες,από μέλη 21 επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων και συλλόγων της Αιγιάλειας, ενώ και οι αγρότες του μπλόκου στα βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι τις 10 το βράδυ.

Αναμένεται να κλείσουν και σήμερα Τρίτη το απόγευμα την Παλιά Εθνική Οδό στον Μεγανίτη, από τις 7 έως τις 9.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου της Νέας Εθνικής Οδού στα βενζινάδικα αποκλείουν από τις 8 έως τις 10 το βράδυ την κυκλοφορία, όπως συνηθίζουν τις τελευταίες μέρες, αφού πραγματοποίησαν ενημερωτική συνέλευση μελών του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", ενώ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί της Τρίτης, για την ενημέρωση του κοινού. Στο μπλόκο των αγροτών θα μεταβεί την Τρίτη και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ως ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις ενάντια στο Ασφαλιστικό και Φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Στα μπλόκα της Αιτωλοακαρνανίας

Κλειστή είναι μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι η Αντιρρίου -Ιωαννίνων, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, όπως έχει ανακοινωθεί από το μπλόκο των αγροτών, ενώ σήμερα θα αποκλείσουν την οδό από τις 2 σήμερα το μεσημέρι έως τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης. Επίσης αποφάσισαν να συμμετάσχουν μαζικά  στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο της Αθήνας  την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. "Η μετάβαση στην Αθήνα θα γίνει με λεωφορεία και Τρακτέρ. Η παραμονή μας στη πλατεία Συντάγματος θα εξαρτηθεί  από την στάση της Κυβέρνησης".

Σήμερα  και ώρα 20:00 προχωρούν σε σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ανυποχώρητοι οι αγροτες στην Ηλεία

Ανυποχώρητοι στα μπλόκα τους παραμένουν οι αγρότες στην Ηλεία και συγκεκριμένα στον Μαραθιά, στο Κουρτέσί και στον Αγ. Γεωργίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις