Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Έκοψε την πίτα του ο Α.Σ. Δόξα

Τάε κβον ντο: Έκοψε την πίτα του ο Α.Σ. Δόξα

Βραβεύτηκαν όσοι ξεχώρισαν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κοπή της πίτας του Α.Σ. Δόξα, όπου την ευχή και την ευλογία του έδωσε ο Παν. Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Παρακεντές.

Πλημμυρισμένο από κόσμο ήταν το γυμναστήριο κατά την διάρκεια της επίδειξης TAEKWONDO από τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών για τις συμμετοχές τους στους αγώνες της προηγούμενης χρονιάς οι οποίοι αποθεωθήκαν από τους παρευρισκόμενους.

Μαζί με την ομάδα επίδειξης του Α.Σ. ΔΟΞΑ συμμετείχε και ο Πρωταθλητής Κορέας k. Lim που φιλοξενείται από τον σύλλογο μας και έχει αναλάβει την τρίμηνη προπόνηση των αθλητών του συλλόγου.

 

Στον Πρόεδρο κ. Νικολακόπουλο Δημήτριο, στον κ. Παπαδόπουλο Ανδρέα Χειρούργο Ορθοπεδικό και στον κ. Λεβαντίδη Αλέξανδρο Προπονητή Ξιφασκίας απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους και έγιναν η εμπνεύσει πολλών από τους νέους αθλητές.

Πέρα από τα εφόδια που όλοι οι συμμετέχοντες στο σύλλογο μας λαμβάνουν από το ίδιο το άθλημα ,σπουδαία είναι η προσφορά των ανθρώπων του συλλόγου που με την ενεργή τους δράση γίνονται παραδείγματα προς μίμηση για τους νεώτερους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας !!Μακάρι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη δημιουργία , αγάπη και αλληλεγγύη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports