Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Λουκέτο στα καταστήματα της Πελοποννήσου και της Νοτιοδυτικής Ελλάδας την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Λουκέτο στα καταστήματα της Πελοποννήσου...

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων συμμετέχει στην απεργία για το ασφαλιστικό

Τη συμμετοχή της στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου για το ασφαλιστικό, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Εκείνη την ημέρα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει τα εξής:

«Είναι ομόφωνη θέση όλων των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ για την συμμετοχή της Ομοσπονδίας μας στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, με κλείσιμο των καταστημάτων μας, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 30 & 31 Ιανουαρίου στην Σπάρτη, θα συζητηθεί και θα διατυπωθεί το θεσμικό πλαίσιο και οι προτάσεις μας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, μέχρι τότε, καλείσθε να καταβάλετε κάθε προσπάθεια με τα Μέλη σας, ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η προσπάθειά μας για καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, καλείσθε να εκφράσετε την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή σας στους κοινωνικούς φορείς (αγρότες, επιστημονικούς φορείς, εργαζόμενους) που συμμετέχουν στην απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, και να ενώσουμε τις φωνές μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ώστε το μήνυμα που θα φθάσει στους Δανειστές και στην Κυβέρνηση να είναι δυνατό, ξεκάθαρο και κυρίως αποτελεσματικό.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά