Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα του "Νοτιά" του Τάσου Μπουλμέτη στο Παλλάς της Αθήνας

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα του "...

Η ταινία προβάλλεται με επιτυχία και στην Πάτρα

Σε άλλο κείμενο του thebest.gr κάνουμε λόγο για το επιτυχές εμπορικό ξεκίνημα της νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη «Νοτιάς» στις αίθουσες με πάνω από 42.000 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο του, 14-17 Ιανουαρίου 2016, πανελλαδικά.

Στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, υπολογίζεται πως ήδη έχουν δει την ταινία περίπου 2.500 θεατές.

Στο μεταξύ πλήθος προσωπικοτήτων από το χώρο των γραμμάτων και των Τεχνών παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του «Νοτιάς» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 στο θέατρο Παλλάς, στην οδό Βουκουρεστίου, στην Αθήνα. Η συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης του Σταύρου στην ταραχώδη Ελλάδα του ’60 έως και τη δεκαετία του ’80 χαιρετίστηκε θερμά από το κοινό, που της επιφύλαξε ένα δυνατό χειροκρότημα.

Ακολούθησε και μία δεύτερη ειδική προβολή στον κινηματογράφο Δαναός στις 12 Ιανουαρίου 2016. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη, ο Ταξιάρχης Χάνος, η Μελισσάνθη Μάχουτ, η Xαρά Μάτα Γιαννάτου ενώ εμφανίζεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε ρόλο έκπληξη, αυτόν μίας καφετζούς.

Οι ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης, Μιμή Ντενίση, Μαρία Ναυπλιώτου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Εβελίνα Παπούλια, Κατερίνα Γερονικολού και Κατερίνα Παπουτσάκη, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, η Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης ήταν μερικοί μόνο από εκείνους που σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια τη νοσταλγική και συναισθηματική ματιά της ταινίας.

Την ταινία διανέμει η εταιρεία Feelgood.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture