Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βάζουν λουκέτο τα καταστήματα στις 4 Φεβρουαρίου για το Ασφαλιστικό

Βάζουν λουκέτο τα καταστήματα στις 4 Φεβ...

Οι έμποροι συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση

Το ΔΣ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, αποφάσισε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την 4η Φεβρουαρίου 2016, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην 24ωρη απεργία που διοργανώνουν οι επιστημονικοί φορείς της χώρας ενάντια στο νέο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Παράλληλα, με το κλείσιμο των καταστημάτων, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ, ομόφωνα πήρε και τις εξής αποφάσεις:

Πραγματοποίηση πανελλαδικού πανεμπορικού συλλαλητηρίου την ίδια ημέρα, 4 Φεβρουαρίου, στην έδρα της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως και κάλεσμα σε όλους τους εμπόρους, τους εμπορικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες από όλη την επικράτεια, να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτό.

Άμεση ενημέρωση όλων των εμπόρων σε όλη την Ελλάδα για τις θέσεις, τις παρατηρήσεις και τις τεκμηριωμένες προτάσεις της ΕΣΕΕ επί του ασφαλιστικού σχεδίου.

Συνάντηση εντός της τρέχουσας εβδομάδος με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ενημέρωσή τους για τις θέσεις της ΕΣΕΕ και τις επιπτώσεις που θα έχει το συγκεκριμένο ασφαλιστικό σχέδιο στην κοινωνική συνοχή του εμπορικού κόσμου.

Συνεργασία με τους άλλους κοινωνικούς εταίρους και το πανελλαδικό όργανο των εργαζομένων στο εμπόριο, την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων στα πλαίσια του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά