Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2016, την Κυριακή

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κόβει την Πρωτοχρονιάτι...

Μετά το τέλος της παιδικής παράστασης "Μόμο", στο Δημοτικό θέατρο "Απόλλων"

Νωρίς νωρίς θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας. Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στη 1 το μεσημέρι, αμέσως μετά το τέλος της παιδικής παράστασης «Μόμο» του Μίχαελ Έντε σε σκηνοθεσία της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Απόλλων η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Παρόντες θα είναι τόσο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κώστας Καζάκος, όσο και ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του θεάτρου, ηθοποιοί, φίλοι του ΔΗΠΕΘΕ, κ.α.

Να προσθέσουμε ακόμα πως η παράσταση «Η Ζωή του Γαλιλαίου» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου πήρε και επισήμως παράταση έως τα τέλη Ιανουαρίου ενώ για την «Μόμο» η τελευταία παράσταση για το ευρύ κοινό θα είναι την Κυριακή 10/1 στις 11 το πρωί ενώ για τα σχολεία θα συνεχιστεί να παίζεται το έργο τις καθημερινές το πρωί έως και τον Μάρτιο.

Τους στίχους των τραγουδιών της παράστασης «Μόμο» σε μουσική του Γιώργου Δίπλα, έχει γράψει η δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια στο thebest.gr., Γιώτα Κοντογεωργοπούλου.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture