Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η απάντηση της ΙΦΕΤ Α.Ε. στον Φαρμακευτικό Σύλλογο για τις ανεπάρκειες στα φάρμακα

Η απάντηση της ΙΦΕΤ Α.Ε. στον Φαρμακευτι...

Δείτε την επιστολή

Με επιστολή του προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας επισημαίνει:

 

Είναι γνωστό στον τομέα των φαρμακοποιών ότι επί 20 και πλέον έτη η Ι.Φ.Ε.Τ.  α.ε. καλύπτει τις ελλείψεις φαρμάκων που προκαλούνται από τις ιδιωτικές εταιρείες  και δεν δημιουργεί η ίδια ελλείψεις. Είναι, επίσης, γνωστό ότι η Ι.Φ.Ε.Τ.  α.ε.   αποτελεί πολύτιμο αρωγό στην θεραπευτική προσπάθεια όλων των ασθενών ανά την Επικράτεια, συνεργαζόμενη άριστα με τους Φαρμακοποιούς της χώρας.

 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας είναι ο μόνος επιστημονικός/επαγγελματικός Σύλλογος της χώρας, ο οποίος αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο (βλ. το εν θέματι σχετικό έγγραφό σας) στην αυτονόητη προτροπή μας προς τις συνεργαζόμενες Φαρμακαποθήκες για την ορθολογική εκτέλεση των παραγγελιών των Φαρμακείων.

 

Θα ήταν ευπρόσδεκτο εκ μέρους της Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε. α.ε., εάν ο Σύλλογός σας μας γνωστοποιούσε σε ποιό από τα πεντακόσια φάρμακα που εισάγουμε αφορούν «οι ανεπαρκέστατες ποσότητες που από μήνες εξακολουθούμε να αποστέλλουμε στον ΣΥΦΑΝΣΠΕ». Σε αυτήν την περίπτωση, θα είχαμε την δυνατότητα και να εξετάσουμε τυχόν ζήτημα και να αιτιολογήσουμε ειδικώς τυχόν ελλειπή εκτέλεση της παραγγελίας.  Αυτήν τη δυνατότητα δεν έχουμε, όταν δεχόμαστε γενικές και αόριστες καταγγελίες, όπως η εν θέματι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being