Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Ξεκινά ανάλαφρα κι επικοινωνιακά η μέρα, με συναντήσεις διάφορες, τηλέφωνα, μηνύματα και αρκετή κουβεντούλα, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα ίσως έχετε και αρκετές μετακινήσεις ή μαθήματα και σεμινάρια ή διάβασμα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής και θα βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια.

Αιγόκερως

Κυρίως με θέματα οικονομικά ασχολείστε μέχρι αργά το απόγευμα, με ψώνια ή αγοραπωλησίες αλλά και με τακτοποίηση διάφορων οφειλών. Πιο ήρεμες ώρες. Όμως κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί, ενώ είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία για βόλτες και συναντήσεις, όπως επίσης και για κουβεντούλα ή διάβασμα και γράψιμο.

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας μέχρι αργά το απόγευμα, θα είναι ώρες δραστήριες και με περισσότερη εξωστρέφεια, ενώ ίσως κάνετε κάποιο ξεκίνημα ή πάρετε κάποια πρωτοβουλία. Το βραδάκι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα ηρεμήσει η διάθεση, ενώ θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις γενικά.

Ιχθύες

Κάποια θέματα φαίνεται να κλείνετε σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα. Ταυτόχρονα, θα είναι ώρες με μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο και απομόνωση, όμως το βραδάκι που η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιό σας, θα ανακτήσετε την εξωστρέφειά σας και πιθανόν στο τελευταίο κομμάτι της μέρας να πάρετε και ορισμένες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις.

Κριός

Μέχρι αργά το απόγευμα η Σελήνη απ' το ζώδιο της φιλίας, τον Υδροχόο, θα δίνει την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς και να δικτυωθείτε ή να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ίντερνετ. Το βράδυ θα είναι ήρεμο και θα μπορέσετε να ησυχάσετε, ενώ πιθανόν να υπάρξει υπνηλία και ανάγκη απόσυρσης από νωρίς.

Ταύρος

Ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά και την καταξίωση ή την κοινωνική προβολή σας σήμερα, ενώ θα έχετε κι ευκαιρίες για συναντήσεις με άτομα εξουσίας μέχρι αργά το απόγευμα. Το βραδάκι που η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο θα ενεργοποιήσει τον οίκο της φιλίας και αναμένεται να δείτε φίλους και γνωστούς ή να σερφάρετε αρκετά στο ίντερνετ.

Δίδυμοι

Θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, συγγραφής, φιλοσοφίας και διδασκαλίας θα απασχολούν την προσοχή σας σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ μπορεί να έχετε και επαφές με άτομα απ' το εξωτερικό. Το βράδυ είναι πιθανό να αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις, ενώ θα είναι και ώρες στις οποίες θα φανείτε πιο πολύ κοινωνικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη μέχρι αργά το απόγευμα θα δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά και θα είναι ώρες όπου θα  μπορέσετε να τακτοποιήσετε δάνεια, κληρονομικά, φορολογικά, επενδύσεις ή άλλα θέματα. Πιο άνετο κι αισιόδοξο το βράδυ, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε, να γράψετε και να ασχοληθείτε με την πολιτική ή τη φιλοσοφία.

Λέων

Η μέρα ξεκινά κοινωνικά, με τον οίκο των σχέσεων τονισμένο, κι έτσι μέχρι αργά το απόγευμα θα δείτε κόσμο, τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή κάποιους καλούς φίλους. Το βράδυ αναμένεται πιο εσωστρεφές αλλά κι ερωτικό, ιδανικό για να έρθετε σε στενότερη επαφή με τον σύντροφό σας, ενώ θα είναι και ώρες ψυχανάλυσης.

Παρθένος

Αρκετά παραγωγικές οι ώρες μέχρι αργά το απόγευμα, στις οποίες θα δουλέψετε, θα καθαρίσετε, θα τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες, ενώ πιθανόν ν' ασχοληθείτε και με υγεία, διατροφή και κατοικίδια. Το βράδυ θα είναι κοινωνικό και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο ή καλούς φίλους, σε ήπιο κι αρμονικό κλίμα.

Ζυγός

Ξεκινά σχετικά πιο ανέμελα η μέρα, ίσως με περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στα ερωτικά, στα παιδιά και σε δημιουργικά project. Το βράδυ ενδέχεται να σας πιάσει μια μανία καθαριότητας και τακτοποίησης, ή μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα υγείας και διατροφής.

Σκορπιός

Η εστίαση της προσοχής σας μέχρι αργά το απόγευμα θα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, ενώ θα είναι και ώρες με περισσότερο συναισθηματισμό και νοσταλγία. Το βράδυ όμως που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη θα είναι ερωτικό και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να φλερτάρετε και να παίξετε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being