Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Το πνεύμα των Χριστουγέννων" του Ντίκενς με τον Μάριο Ιορδάνου έρχεται στην Πάτρα

"Το πνεύμα των Χριστουγέννων" ...

Την παράσταση φέρνει το Επίκεντρο+ και θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Πάνθεον

Η παιδική μουσική παράσταση "Το πνεύμα των Χριστουγέννων" του Κάρολου Ντίκενς με τη μουσική του Μότσαρτ και του Μπετόβεν σε σκηνοθεσία του Μάριου Ιορδάνου, έρχεται στην Πάτρα στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015.

Θα δοθούν 4 παραστάσεις, στις 12 το μεσημέρι και στις 17.00 το απόγευμα στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, στην οδό Δημ. Γούναρη και Κανακάρη.

Πρόκειται για την πιο διάσημη παγκοσμίως και κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του γνωστού ηθοποιού Μάριου Ιορδάνου. Μία θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες! Το μεστό, γεμάτο μηνύματα, κείμενο του Κάρολου Ντίκενς σε διασκευή και απόδοση του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν (οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή), διανθίζεται με χορογραφίες σε μουσική Μότσαρτ και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τα παιδιά.

Σύνοψη:

Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Όλοι είναι χαρούμενοι στους δρόμους. Τραγουδούν και γιορτάζουν! Όμως ο Σκρουτζ, ένας γκρινιάρης και ιδιότροπος άνθρωπος, δεν αγαπά τα Χριστούγεννα και τους ανθρώπους. Αλλά αυτή τη χρονιά τον περιμένει μία έκπληξη... Τρία πνεύματα θα εμφανιστούν στο δωμάτιό του και θα προσπαθήσουν να του φανερώσουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων: Την αγάπη! Άραγε θα τα καταφέρουν;

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράστασή του σε Ελλάδα, Βερολίνο και Ζυρίχη για τον σπουδαίο Νίκο Καζαντζάκη, ο Μάριος Ιορδάνου έρχεται να μεταφέρει στη θεατρική σκηνή με μία ιδιαίτερη προσέγγιση το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς με το διασκευασμένο τίτλο “Το πνεύμα των Χριστουγέννων”.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ιορδάνου

Διασκευή – απόδοση κειμένου: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν

Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν

Φώτα: Χριστόφορος Τσακιρόπουλος

Παίζουν οι: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν και Τζούλια Μουρελάτου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το thebest.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture