Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ «SAVE AN ANGEL» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ CARNA, TETAΡΤΗ 16/12 ΣΤΟ OTTO

ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ «SAVE AN ANGEL» ΑΠΟ ΤΟΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τί μπάρμαν, τί μπασκετμπολίστας

Σε νέους «νυχτερινούς» ρόλους, θα δούμε τους παίκτες του Απόλλων Carna την ερχόμενη Τετάρτη 16/12 στις 8.30 το βράδυ στο Otto της Οθωνος Αμαλίας αφού θα πρωτοστατήσουν σε μια πρωτότυπη φιλανθρωπική βραδιά υπέρ του συλλόγου «Save an Angel Patras» που στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους. «Ολοι μπορούμε να σώσουμε έναν άγγελο» διαμηνύει η αγαπημένη ομάδα μπάσκετ της πόλης, που με δική της πρωτοβουλία θέλει να βοηθήσει μικρά παιδιά τα οποία στην πιο τρυφερή τους ηλικία δοκιμάζονται σκληρά.

 

Το «σόου» δεν στοιχεύει να συγκεντρώσει μόνο παράγοντες και φίλους του Απόλλωνα, καθώς απευθύνεται σε όλους τους πατρινούς. Η εμφάνιση –έκπληξη της ομάδας αναμένεται να σκορπίσει πολλά χαμόγελα, ενώ θα μοιραστούν και πολλά δώρα.Οπως μάθαμε επειδή η αρχική σκέψη της πασαρέλας αποκλείστηκε,οι παίκτες αναμένεται να υποδέχονται τον κόσμο, ως οικοδεσπότες του Otto, ή να βάζουν ποτά και μουσική.

Τα έσοδα από τη διάθεση των προσκλήσεων, το κόστος των οποίων είναι μόλις 5 ευρώ θα διατεθούν στο «Save an Angel Patras»,λίγες μέρες πριν το κεντρικό του γιορτινό μπαζάρ στην «Αίγλη». Θυμίζουμε πως head coach είναι ο Κώστας Μέξας και παίκτες είναι οι Aργυρόπουλος, Βεργίνης, Πάλμπλαντ, Ντίλαρντ, Πελεκούδας, Μάιερ, Σάντλερ,Κουζέλογλου, Γουντς κ.α.To event στηρίζουν πολλές τοπικές επιχειρήσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View