Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παρατείνονται μάλλον οι παραστάσεις της "Ζωής του Γαλιλαίου" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έως και τέλη Γενάρη

Παρατείνονται μάλλον οι παραστάσεις της ...

Λόγω της επιτυχίας - Πιθανόν παράσταση αρχαίου δράματος για το καλοκαίρι του 2016 από τον Κώστα Καζάκο

Μία από τις πιο δυναμικές του περιόδους διανύει το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας με την παράσταση «Η Ζωή του Γαλιλαίου» του Μπρεχτ σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου να έχει εντυπωσιακή πληρότητα θεατών κάθε βράδυ που παίζεται στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων (Πέμπτη με Κυριακή) ενώ συνάμα επιτυχία γνωρίζει και η παιδική παράσταση «Μόμο» σε σκηνοθεσία της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η παράσταση του «Γαλιλαίου» όπου τον βασικό ήρωα υποδύεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώστας Καζάκος, αναμένεται να πάρει παράταση έως τουλάχιστον τα τέλη Ιανουαρίου του 2016. Ως γνωστό η αρχική ημερομηνία ήταν στις 10 Ιανουαρίου 2016 ωστόσο λόγω της επιτυχίας και της απήχησης της παράστασης, θεωρείται σίγουρη η παράταση ώστε να μπορέσουν να δουν το έργο κι άλλοι θεατές. Για την απόφαση παράτασης των παραστάσεων θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας του ΔΗΠΕΘΕ.

Στο μεταξύ η «Μόμο» θα συνεχιστεί τις Κυριακές έως και τις 3 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί για το ευρύ κοινό και έως όλο τον Μάρτιο για τα σχολεία, τις καθημερινές τα πρωινά καθώς ολοένα και περισσότερα σχολεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής δηλώνουν συμμετοχή και θέλουν να έρθουν στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων να δουν το όμορφο και με νοήματα έργο που είναι γεγονός πως απευθύνεται σε παιδιά λίγο μεγαλύτερα και για την ακρίβεια από 8 χρονών και πάνω.

Τέλος σκέψη του Κώστα Καζάκου, σύμφωνα με πληροφορίες είναι να ετοιμαστεί κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό για το καλοκαίρι του 2016, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς. Πάντως οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για παράσταση ενδεχομένως αρχαίου δράματος με την προοπτική η παράσταση να ανέβει τόσο στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας (του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου) όσο πιθανόν και στην Επίδαυρο.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture