Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Νέο ΣΟΚ-Θετικό δείγμα της Σκαφίδα από το 2005

Στίβος: Νέο ΣΟΚ-Θετικό δείγμα της Σκαφίδ...

Η Ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση 4 χρόνια

Μια ακόμη υπόθεση ντόπινγκ στην οποία εμπλέκεται Ελληνίδα αθλήτρια ήρθε στην επιφάνεια. Όπως ενημερώθηκε ο ΣΕΓΑΣ, βρέθηκε θετικό δείγμα της άλτριας του επί κοντώ, Αφρόδιτης Σκαφίδα, από το 2005.

Δέκα χρόνια μετά το δείγμα που έδωσε και τέσσερα χρόνια αφού έχει εγκαταλείψει τους στίβους η Αφροδίτη Σκαφίδα βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Σε αυτή την ενημέρωση προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ έπειτα από σχετικό έγγραφο της IAAF.

Το συγκεκριμένο χαρτί έφτασε στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας την Τετάρτη (2/12) χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι πρόκειται για δείγμα που πάρθηκε το 2005. Να σημειώσουμε ότι εκείνη τη χρονιά η Σκαφίδα είχε κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με επίδοση 4.55μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Ελσίνκι.

Όπως και στην περίπτωση της Δεβετζή που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει όλες τις πειθαρχικές διαδικασίες. Αξίζει πάντως να επισημάνουμε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ έχει εγκαταλείψει τους στίβους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος: Θετικό δείγμα της Δεβετζή από το 2007

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports