Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και εκθέματα επιχειρηματικότητας στο Επιμελητήριο Αχαίας

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και εκθέματα επ...

Από τις 8 έως 10 Δεκεμβρίου 2015, από το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών και τους "Μαχητές"

Το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Πατρών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με νοητική υστέρηση «Μαχητές» διοργανώνουν ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στον χώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας στην οδό Ρήγα Φεραίου 58.

Το τριήμερο φιλανθρωπικό παζάρι τού Συλλόγου «Μαχητές» και του Αρσακείου ΓΕΛ Πατρών στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2015, με ώρες λειτουργίας 9 π.μ.-10 μ.μ.

Συγκεκριμένα το Αρσάκειο Λύκειο θα πραγματοποιήσει Bazaar Βιβλίου, τα έσοδα τού οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά στους «Μαχητές».

Εξάλλου στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθούν και τα εκθέματα τού Προγράμματος τής Εικονικής Επιχειρηματικότητας τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει ομάδα μαθητών τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών στο πλαίσιο Εκπαιδευτικού Προγράμματος τού Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, που υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές ίδρυσαν για το σχολικό έτος 2015-16, την Εικονική Εταιρεία Παραγωγής & Εμπορίας προιόντων ελαίας, «OLEV» - Olive Enterprise Volunteering.

Η Εταιρεία παράγει και εμπορεύεται ντόπιο, εξαιρετικής ποιότητας αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το ελαιόλαδο, οι μαθητές παρασκευάζουν στο χημείο τού σχολείου και εμπορεύονται αγνό σαπούνι και κεραλοιφή για τα εγκαύματα και την ξηροδερμία.

Η πώληση των προϊόντων τής μαθητικής εικονικής επιχείρησης γίνεται με έναν πρωτότυπο και καινοτόμο τρόπο, σύμφωνα με τον οποίο, όταν ο πελάτης τής επιχείρησης OLEV αγοράζει μία φιάλη λάδι, ταυτόχρονα η επιχείρηση αναλαμβάνει να προσφέρει μία ίσης ποσότητας και ίδιας ποιότητας φιάλη λάδι στην Τράπεζα Τροφίμων τού Δήμου Πατρέων, ώστε να την παραλάβει μια οικογένεια που την έχει πραγματικά ανάγκη. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα προϊόντα της OLEV.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture