Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Ποδόσφαιρο: Επιστροφή στις νίκες για τον...

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά

Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εντός έδρας του Ατρόμητου Πειραιά με 2-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να μπαίνει δυνατά στην αναμέτρηση και να χάνει 1-2 καλές ευκαιρίες με τους Περογαμβράκη, Φαζό, όμως γρήγορα ο ρυθμός χάλασε και οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν την... μουρμούρα στις εξέδρες.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ δηλαδή να έχει την κατοχή, όμως να μην μπορεί να φτιάξει φάσεις. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα βελτιώθηκε και οι Κρητικοί πίεσαν αρκετά την άμυνα του Ατρομήτου.

Στο 74ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Σαχινίδη (το έκανε ο Δανάσης) και ο Περογαμβράκης την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Σαχινίδης κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Πόποβιτς αυτή τη φορά να σκοράρει από τα 11 βήματα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να παίρνει σημαντική νίκη μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα που τον έφεραν αρκετούς βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και την άνοδο στην Football League.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Κώτσιος, Πιθαρούλης, Φαμπίνιο (Παπατζίκος 87'), Πόποβιτς (Βιγιαφάνε 87'), Περογαμβράκης, Σαχινίδης, Πατηνιώτης (Κοιλιάρας 46').

Ατρόμητος Πειραιά: Αθανασόπουλος, Κολιός, Σιγάλας, Φυσαράκης, Αριανούτσος, Στρατής (Μπαλτζάκης 79'), Γεωργιάδης (Γεωργίου 71'), Σιδηρόπουλος, Θανόπουλος, Μαρινάκης (Μητρόπουλος 79'), Δανάσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Νέο στραβοπάτημα για τον ΟΦΗ που μπλέκει σε περιπέτειες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports