Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Μπάσκετ:  Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη

Το ΟΑΚΑ φιλοξενεί σήμερα το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άρη σε ένα παιχνίδι που οι δύο αντίπαλοι έχουν κοινό στόχο την είσοδο στην πρώτη τετράδα, «σφήνα» στο δίδυμο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αήττητοι έως τώρα στην Ελλάδα και θέλουν να συνεχίσουν έτσι καθώς θέλουν να ισοφαρίσουν, τουλάχιστον, το 9-0 που κατέχουν από την περίοδο 2001-2002, όταν είχαν στεφθεί για τελευταία φορά πρωταθλητές Ελλάδας, με προπονητή και τότε τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Οι Ανοσίκε και Γουόρεν αποτελούν από χθες παρελθόν για την Ένωση, που έχει μεγαλεπήβολους στόχους, αλλά και η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι ανταγωνιστική και έχει κίνητρο για να κάνει τη «ζημιά», καθώς σε αυτή την περίπτωση θα μειώσει τη διαφορά από την ΑΕΚ στον ένα βαθμό.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αρκαδικό στην Πυλαία, με τον Σχορτσανίτη να υπολογίζεται από τον Σούλη Μαρκόπουλο, παρά τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο μετά τον τραυματισμό του εναντίον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Με 2 νίκες - 4 ήττες, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, την οποία μοιράζεται με τους Αρκάδες.

Απέναντι στα Τρίκαλα, ο Κολοσσός ψάχνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του αλλά οι Θεσσαλοί δεν έχουν άλλο περιθώριο για εντός έδρας απώλειες, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Κόροιβος Αμαλιάδας υποδέχεται το Ρέθυμνο με στόχο να διατηρήσει τη διαφορά των 2 βαθμών που τον χωρίζει από τους Κρήτες και ο Απόλλωνας Carna Πατρών, μία μόνο νίκη, έχει αποστολή στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Βεργίνης: "Όρκο τιμής" για τη νίκη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports