Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανοίγουν στην Πάτρα τα «Τhe Juice bar»

Ανοίγουν στην Πάτρα τα «Τhe Juice bar»

Ποικιλία χυμών με φρούτα βιολογικής καλλιέργειας

Δύο καταστήματα «Τhe Juice bar» ανοίγουν τις πόρτες τους σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, και σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε και να γνωρίσετε ένα πρωτότυπο χώρο τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς τις υπηρεσίες. Το 1οβρίσκεται στην Έλληνος Στρατιώτου και το 2ο στη συμβολή της Κορίνθου με την Παντανάσσης.

Στα «The Juice  Bar» θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία χυμών με 40 προεπιλεγμένα Mix αλλά και με επιλογή για τα δικό σας mix με φρούτα. Όλα τα φρούτα είναι βιολογικής καλλιέργειας, ελεγμένα αυστηρά και αποκλειστικά από τοπικούς παραγωγούς για στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Στο “The Juice bar” θα βρείτε σε αποκλειστικότητα για το Νομό, τα φυσικά προϊόντα ενδυνάμωσης Eggpro (www.eggpro.gr) που προσφέρουν φυσική πρωτεΐνη αυγού παστεριωμένη σε ρόφημα με γεύση φράουλας ή μπανάνας για φυσικά αποτελεσματική μυϊκή ενδυνάμωση.

Διατίθενται επίσης σάντουιτς, που παρασκευάζονται με ψωμί ημέρας από τους φούρνους της γειτονιάς, με φρέσκα υλικά καθώς και σαλάτες, είτε για κατανάλωση στο χώρο είτε για «take away».

Τα «The Juivce Bar» υπόσχονται απίστευτα χαμηλές για αυτά που προσφέρουν τόσο σε χυμούς και φαγητό όσο και στον espresso. Πρόκειται για καφέ που παράγεται αποκλειστικά για τα «Τhe juice bar» και για πρώτη φορά προσφέρεται στο κοινό της πόλης. Ένα καθαρά Ιταλικό exclusive blend σε τιμές τake away.

Διευθύνσεις:
1ο κατάστημα Έλληνος Στρατιώτου 75
2ο κατάστημα Κορίνθου & Παντανάσσης
Facebook. The juice bar korinthou & Pantanassis

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά