Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταλόγια: Όταν η παράδοση παντρεύεται με το σύγχρονο θέατρο και παράγονται μικρά θαύματα

Καταλόγια: Όταν η παράδοση παντρεύεται μ...

Τρεις ακόμα παραστάσεις στο θέατρο act

Τα συναισθήματα που σου προκαλεί η συγκεκριμένη θεατρική εμπειρία, δύσκολα μπορούν να καταγραφούν με απλές λέξεις. Άλλωστε, η καταβύθιση στον κόσμο των "Καταλογίων" του  και της παρέας του, απαιτεί μέσα μη συμβατικά.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής με τα πιο δυνατά έκφραστικα μέσα και μία εντελώς ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Μια υπενθύμιση για την ανεκτίμητη αξια της λαϊκής παραδοσης, ιδωμένης απο μια ξεχωριστή οπτικη.

Οι επιρροές των δημιουργών είναι αρκετές. Τη μια σου έρχεται στο μυαλό το ιαπωνικό θέατρο ΝΟ, την άλλη κάποιος σουρεάλ ονειρόκοσμος του Φελίνι. Είναι όμως όλες τόσο καλά χωνευμένες και τόσο όμορφα δοσμένες, που το αποτέλεσμα εκτός των άλλων, διακρίνεται και για την ρηξικέλευθη πρωτοτυπία του.

Ένα είναι βέβαιο. Από την εμπειρία αυτή βγαίνεις ταραγμένος, σου καρφώνεται στο μυαλό. Γεννά ερωτηματικά και ταυτόχρονα δίνει τόσο καίριες απαντήσεις.

Αξίζει πραγματικά να την βιώσετε και το θέατρο act, μας δίνει άλλη μια ευκαιρία αυτό το τριήμερο, με 3 επιπλέον παραστάσεις.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture