Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Για το... restart στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Για το... restart στη Βιτόρια...

Κόντρα στην ομάδα του Μπουρούση

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θα επιδιώξει απόψε στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός (21:30) απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με το... δεξί στη διοργάνωση, καθώς επιβλήθηκαν στην πρεμιέρα της Τσεντεβίτα, αλλά στη συνέχεια ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Α1, δεύτερη διαδοχική από τον «αιώνιο» αντίπαλο μετά από αυτήν του Κυπέλλου.

Στο αποψινό παιχνίδι στην χώρα των Βάσκων η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να αντιδράσει και να αποδείξει ότι το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν την έχει επηρεάσει.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του και τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος ιατρικά είναι έτοιμος, αλλά του λείπει η φυσική κατάσταση.

Ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς είναι αναμφισβήτητα ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Λαμποράλ.

Ο διεθνής σέντερ αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η ομάδα του οποίου προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου από την Αρμάνι Μιλάνο. Παίκτες-κλειδιά για τη Λαμποράλ είναι και οι Ντάρκο Πλάνινιτς, Κιμ Τίλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Με το "δεξί ο Ολυμπιακός

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports