Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Σημαντικό διπλό του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη

Ποδόσφαιρο: Σημαντικό διπλό του Παναθηνα...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 1-0 με το πρώτο γκολ του Τελάντερ

Τον άνθρωπό του βρήκε στα Πηγάδια ο «χλωμός» Παναθηναϊκός. Ο καλύτερος του γηπέδου (και πρώτη μεταγραφή που σκοράρει), Τελάντερ, «σκότωσε» στο τέλος την Ξάνθη (1-0) κι ανέβασε στην κορυφή το τριφύλλι!

Μια πολύ σπουδαία νίκη στην Ξάνθη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 των Ακριτών χάρη στην κεφαλιά οβίδα του Τελάντερ στο 83' που έδωσε στους πράσινους το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο και έφερε το τριφύλλι στην κορυφή, ισόβαθμό με τον Ολυμπιακό που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι πράσινοι κέρδισαν για πρώτη φορά στην Ξάνθη, επί ημερών Αναστασίου, και μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και πήραν ένα διπλό ψυχολογίας ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι χωρίς να πιάσει και πάλι σπουδαία απόδοση ήταν καλύτερο από την Ξάνθη και πρόσεξε αρχικά τα μετόπισθεν και εν συνεχεία έψαχνε ένα γκολ που θα του έδινε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, κάτι που τελικά κατάφερε.

Γκολ: 83' Τελάντερ

SKODA ΞΑΝΘΗ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Τσενάμο, Μπέρτος (86' Νιέτο), Γουάλας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Χέρεα, Φλίσκας, Καπετάνος (64' Κρίστοφερ), Λισγάρας, Ντιμιτρόφ (57' Μπαξεβανίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης (64' Σάντσεθ), Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Καλτσάς (58' Καρέλης), Ατζαγκούν (83' Λουντ), Αμπέντ, Μπεργκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Νίκη με ανατροπή του Λεβαδειακού στην Κομοτηνή

Σουπερλίγκ: Ισοπεδωτικός Πανιώνιος στο Αγρίνιο - Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports