Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Λαζόπουλος, Μπέζος, Λούλης, Ματσούκα και Δούκισσα Νομικού στην "Κόρη του Ρέμπραντ" -Στις 10 Δεκέμβρη στις αίθουσες

Λαζόπουλος, Μπέζος, Λούλης, Ματσούκα και...

Σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ

Η νέα ταινία του αξιόλογου Έλληνα σκηνοθέτη Νίκου Παναγιωτόπουλου, με τίτλο «Η Κόρη του Ρέμπραντ» θα κυκλοφορήσει σε περίπου 2 μήνες από τώρα, στις κινηματογραφικές αίθουσες και πιο συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

Κωμική αλλά ταυτόχρονα και μυστηριώδης, η νέα ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη, (είναι η 17η στη σειρά),  προσεγγίζει πάλι αγαπημένα θέματα του, όπως η φθορά των ανθρωπίνων σχέσεων, το μπλέξιμο του λογικού με το παράλογο….

Αναμένεται δε με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η υπόθεση της σε παραπέμπει ταυτόχρονα, μέσα από την αναζήτηση ενός άγνωστου και πιθανώς ανύπαρκτου πίνακα, στην απόλυτη κωμωδία -καταλυτικό στοιχείο της διορατικής ματιάς  του σκηνοθέτη- και σε ένα αδιόρατο μυστήριο. Στοιχεία του ιδιότυπου χιούμορ του Νίκου Παναγιωτόπουλου.…

Όλη η ιστορία όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Σπέντζος Φιλμ, διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής έπαυλης, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας. Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξ’ ίσου ξεκαρδιστική, αφού όλα γυρίζουν από την σοβαροφάνεια στη φάρσα, σε μια ταινία που σε τελευταία ανάλυση φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή που τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου, είναι κάτι περισσότερο από δυσδιάκριτα.

Στο σενάριο έχει συνεργαστεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Μισέλ Φάις και τον Ζάχο Παπαζαχαρίου.

Τη μουσική έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Παραγωγή: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΛΑΤΑΣ – ALATAS FILMS, FILMIKI PRODUCTIONS- SPENTZOS FILM.

Μεγάλο αναμφίβολα ενδιαφέρον έχει και στο καστ των ηθοποιών της ταινίας που περιλαμβάνει από τον δημοφιλέστατο Λάκη Λαζόπουλο, τον Χρήστο Λούλη και τον Γιάννη Μπέζο έως την Δήμητρα Ματσούκα, τον Γιάννη Στάνκογλου και το μοντέλο – παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού. Ακόμα παίζουν η Αλεξία Καλτσίκη, ο Νίκος Καρδώνης, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Γιώργος Κοτανίδης, ο Δημήτρης Πιατάς, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Χάρης Φραγκούλης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, κ.α.

Το link της ταινίας στο Facebook είναι:

https://www.facebook.com/rembrandtsdaughter.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε έρθει στην Πάτρα στο επίσημο opening των πολυκινηματογράφων στη Βέσο Μάρε (τότε Europlex) το Νοέμβριο του 2001 και είχε προβληθεί η ταινία του «Beautiful People» με την Ρέα Τουτουνζή και το Νίκο Κουρή που είχε γυριστεί στη Μύκονο.

Ο 73χρονος σήμερα Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει γυρίσει αγαπημένες ταινίες όπως «Οι Τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας». Με το μοντέλο Δούκισσα Νομικού είχε συνεργαστεί και στην προηγούμενη ταινία του, την «Λιμουζίνα» το 2013.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture