Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Περισσότεροι από 4.000 θεατές έσπευσαν για τα σκανταλιάρικα «Minions» στα Ster Cinemas της Πάτρας

Περισσότεροι από 4.000 θεατές έσπευσαν γ...

"Πλημμύρισαν" από μικρούς και μεγάλους θεατές οι αίθουσες για τα «Minions» - Πάνω από 92.000 εισιτήρια πανελλαδικά

Τα περίφημα κίτρινα μικροσκοπικά πλασματάκια Minions που αυτονομήθηκαν και απέκτησαν τη δική τους ταινία, ήρθαν και στην Ελλάδα και έκλεψαν όπως αναμενόταν τις καρδιές μικρών και μεγάλων, με την κοσμοσυρροή στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 που βγήκαν στους κινηματογράφους, να ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής UIP, περισσότεροι από 92.000 θεατές απόλαυσαν, αυτό το τετραήμερο, έως και την Κυριακή 27/9/2015, την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων,  μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση ενός νέου απαισιότατου αφέντη και βέβαια νοήματος τους στη ζωή.

H Minions-πλημμύρα αναμένεται να συνεχίσει να διασκεδάζει ολόκληρη τη χώρα!

Στην Πάτρα η διασκεδαστική ταινία προβάλλεται σε 3 αίθουσες των Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε (και σε 3d και μεταγλωττισμένη αλλά και στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια με τη φωνή της Σάντρα Μπούλοκ, του Μάικλ Κίτον και άλλων γνωστών ηθοποιών).

Όπως μας ενημέρωσαν από τα Ster Cinemas, της Πάτρας και εδώ η πρωτότυπη παιδική ταινία animation «έσκισε» εισπρακτικά και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με τα εισιτήρια του σαββατοκύριακου να φτάνουν τα 3.450 και μαζί και με αυτά της Πέμπτης και της Παρασκευής να ξεπερνούν άνετα τα 4.000!

Στην μεταγλωττισμένη κόπια ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Χρήστου Θάνου, Γιώργου Πετρόχειλου, τάσου Κωστή, Χρύσας Σπηλιώτη, Σπύρου Τσεκούρας, Δανάης Καλαχώρα ενώ αφηγητής είναι ο Κώστας Τσάκωνας.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture