Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κυκλοφόρησε το τραγούδι του Sam Smith για το 24ο φιλμ του James Bond

Κυκλοφόρησε το τραγούδι του Sam Smith γι...

Τίτλος του “Writing’s on the Wall” - 12 Νοεμβρίου η ταινία στις Ελληνικές αίθουσες

Ο πολυπλατινένιος Βρετανός καλλιτέχνης Sam Smith είναι ο καλλιτέχνης που επελέγη να ηχογραφήσει και να τραγουδήσει το κεντρικό μουσικό θέμα ταινίας της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του πιο διάσημου πράκτορα, του James Bond.

Πρόκειται για την 24η περιπέτεια James Bond, το φιλμ Spectre όπου πρωταγωνιστεί και πάλι ο Ντάνιελ Κρεγκ έχοντας μαζί του την Λέα Σειντού και την αισθησιακή Μόνικα Μπελούτσι. Το τραγούδι της ταινίας “Writing’ s On The Wall” κυκλοφόρησε σήμερα 25 Σεπτεμβρίου μέσω της Capitol Records και είναι διαθέσιμο στα παρακάτω links.

Stream: http://po.st/WOTWsp
Download: http://po.st/W4P0Zk

H ταινία "Spectre" σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες, θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου 2015 στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της εταιρείας Feelgood.

Tον κακό υποδύεται ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Κριστόφ Βαλτς.

Το “Writing’s On The Wall” αποτελεί συνεργασία του Sam Smith με τον νικητή τον βραβείων Γκράμμυ, Jimmy Napes. Το κομμάτι είναι πλημμυρισμένο από αλληλουχία ενορχηστρώσεων και λεπτά μουσικά θέματα, ενώ τα άψογα φωνητικά του Smith γλιστρούν κομψά πάνω στους ήχους των μουσικών οργάνων, και τα γνώριμα falsetto του διασπείρονται παντού. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι θέματος James Bond που έχει ηχογραφηθεί από άντρα Βρετανό καλλιτέχνη από το 1965.

O Smith ανέφερε σχετικά με το τραγούδι πως «είναι ένα από τα ορόσημα της καριέρας μου. Είναι τιμή μου να μπορώ επιτέλους να δηλώσω ότι τραγουδάω το επόμενο τραγούδι James Bond. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του βρετανικού θρύλου και που ακολουθώ τα χνάρια καλλιτεχνών που τόσο με έχουν εμπνεύσει. Ελπίζω ότι όλοι θα λατρέψετε το τραγούδι όσο ευχαριστήθηκα κι εγώ τη δημιουργία του».

Οι παραγωγοί της ταινίας Michael G. Wilson και Barbara Broccoli δήλωσαν με αφορμή την ανακοίνωση πως «ο Sam και ο Jimmy έγραψαν το πιο εμπνευσμένο τραγούδι για το Spectre, και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ερμηνεία του Sam, το ‘Writing’s On The Wall’ θα γίνει σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες Bond επιτυχίες όλων των εποχών».

To ντεμπούτο του Sam Smith, το άλμπουμ “The Lonely Hour”, σκαρφάλωσε αμέσως με την κυκλοφορία του στο #1 στα UK Charts και στο #2 των USA charts. Από τότε, πέντε singles από το άλμπουμ του έφτασαν στην κορυφή των UK Singles, κέρδισε 4 Βραβεία GRAMMY, 3 Brit, 6 MOBO, ένα βραβείο Q κι ένα βραβείο ΑΜΑ.

*Η ταινία "Spectre" αναμένεται να προβληθεί και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture