Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας- Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Στο δίλλημα Ευρώ ή Δημοκρατία απαντάμε Δημοκρατία"- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας...

Στην πλατεία Γεωργίου

22:45 Με αναφορές στον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα που έχασε την ζωή του στην Πάτρα, τον Παύλο Φύσσα που αύριο συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του καθώς και στον Μάνο Λοΐζο που σήμερα συμπληρώνονται 33 χρόνια από το θάνατό, έκλεισε την ομιλία της από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

22:33 «Στο δίλλημα Ευρώ ή Δημοκρατία, κάθε δημοκράτης απαντά Δημοκρατία. Απαντήσεις θέλουμε από εκείνους που σε αυτό το δίλλημα κάποιοι επιλέγουν το Ευρώ και απορρίπτουν τη Δημοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της ομιλίας της η κυρία Κωνσταντοπούλου.

 

22:14 Στην συγκέντρωση παραβρίσκεται και ο προερχόμενος από την ΚΟΕ πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου ο οποίος δεν κατέβηκε τελικά στις εκλογές με την Λαϊκή Ενότητα.

Την παρουσία του σχολίασε πάντως η κυρία Κωνσταντοπούλου λέγοντας: «Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου είναι άξιος αγωνιστής της Αριστεράς, γνήσιος σύντροφος που δεν ψήφισε τα μνημόνια».

21:52 Μόλις έφθασε στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Μεταφέρω μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας, διεκδίκησης, αγώνα και μάχης που θα δώσει η Λαϊκή Ενότητα και ο ελληνικός λαός και ο Αχαϊκός λαός. Το μόνο προαπαιτούμενο για μια αξιοβίωτη ζωή και μια δημοκρατική χώρα. Η δημοκρατία βάλλεται και προσβάλλεται και η κοινωνία μας υφίσταται βίαιη επίθεση από τους δανειστές. Η δημοκρατία περιστέλλεται και καταλύεται.

Απέναντι σε αυτό το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού, είναι πατριωτικό καθήκον να αντισταθούμε, να παλέψουμε, να αποκρούσουμε την επίθεση και να χτίσουμε ένα κόσμο που τους χωράει όλους και όλες και πρώτα από όλα τους νέους και νέες, τα παιδιά, τις επόμενες γενιές. Αυτό τον κόσμο θα χτίσουμε μαζί με τη ΛΑΕ και θα θυμίσουμε ότι αυτός ο κόσμος που ονειρεύτηκαν τα κινήματα που πάλεψαν διαχρονικά οι αγωνιστές είναι εφικτός.

Δεν είναι σουρεαλισμός, δεν είναι ουτοπία, είναι η μόνη μας προοπτική. Η δυναμική της ΛΑΕ είναι αυτή που θα καταγραφεί με τον πλέον ηχηρό και αποστομωτικό τρόπο στην κάλπη αλλά ακόμα περισσότερο είναι αυτή που μετά την κάλπη θα καταφανεί στη διεύρυνση του μετώπου δημοκρατικής άμυνας και αντίστασης

 

 

21:43 Δριμεία επίθεση κατά των πρώην συντρόφων του στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει στην ομιλία του ο Κώστας Λαπαβίτσας. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν ηττήθηκε η Αριστερά από την ήττα του Τσίπρα, του Τσακαλώτου και του Δραγασάκη, γιατί υπάρχει ένα κομμάτι αξιόπιστο και έντιμο που τήρησε τις υποσχέσεις του και το λόγο που έδωσε στον ελληνικό λαό.

Είναι το κομμάτι που θέλει να μιλήσει για το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και να σταθεί απέναντι στον ωμό και χυδαίο εκβιασμό που άσκησαν στην χώρα οι δανειστές. Δεν άλλαξε γνώμη ο ελληνικό λαός, γνώμη άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει στην εξουσία. Κι έχουν το θράσος να μιλούν για αποστασία και αποστάτες.»

 

21:30 Ξεκίνησε πριν από λίγο η ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας της Λαϊκής Ενότητας Κώστα Λαπαβίτσα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Αμέσως μετά το λόγο θα πάρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Νωρίτερα:

Στις 20.30 μιλά η απελθούσα πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια – συνεργαζόμενη με τη Λαϊκή Ενότητα Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πάτρα. Η ομιλία θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου, όπου ήδη έχει στηθεί η εξέδρα.

Στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΛΑΕ στην Πάτρα, θα μιλήσει και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα, Κώστας Λαπαβίτσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις