Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η μεγάλη επιτυχία «Άντρες Έτοιμοι για όλα» συνεχίζεται για 4η χρονιά στην Αθήνα

Η μεγάλη επιτυχία «Άντρες Έτοιμοι για όλ...

Από τις 10 Οκτωβρίου στο θέατρο Λαμπέτη, στην Αθήνα

Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων «Άντρες Έτοιμοι για όλα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στην απόδοση και σκηνοθεσία, που είχε παρουσιαστεί με επιτυχία και στην Πάτρα, στα Παλαιά Σφαγεία, μπορεί να μην έκανε την καλοκαιρινή προγραμματισμένη περιοδεία της λόγω της οικονομικής κρίσης, θα συνεχιστεί ωστόσο από τον Οκτώβριο και πάλι στη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη για 4η χρονιά, με ανανεωμένο καστ.

Σύμφωνα με την υπόθεση, σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί έναν φούρναρη (ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ), έναν καφετζή (ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ), έναν ταξιτζή (ΤΟΝY ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), έναν δημοτικό υπάλληλο (ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ) και έναν σπουδαστή (ΠΑΡΗΣ ΣΚΑΡΤΣΟΛΙΑΣ) να γίνουν στρίπερ.

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντίστοιχα ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΤΑΥΡΑΚΕΛΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ, και ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ).

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος, με νέα διανομή.

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος

Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Φωτογραφίες παράστασης: Νικόλας Κομίνης

Βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Κλούβα.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ Δημητρίου, Κώστας Ευριπιώτης, Νικολέττα Καρρά, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης, Πηνελόπη Πλάκα, Πάρης Σκαρτσολιάς, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Φιλίππου.

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:

Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture