Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΟΑΕΔ – Παρατείνεται έως τις 15/10 η Υποβολή Αιτήσεων για τα Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων

ΟΑΕΔ – Παρατείνεται έως τις 15/10 η Υποβ...

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πλήθους προγραμμάτων που παρέχει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2

Με επιδότηση 160 ευρώ από τα προγράμματα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ μπορούν όλοι οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που είναι μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, των Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής και του ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου να επιμορφωθούν στα πιο επίκαιρα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις που τους απασχολούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πλήθους προγραμμάτων που παρέχει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2,  να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να εξασφαλίσουν επίδομα 160 ευρώ. Τα προγράμματα διαρκούν 32 ώρες και πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας. Αιτήσεις μπορούν να κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι στις παραπάνω επιχειρήσεις, όλων των μορφωτικών επιπέδων ανεξαρτήτως αντικειμένου εργασίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα, τις επιλογές που τους δίνονται και τη διαδικασία της αίτησής τους δίνονται στην ιστοσελίδα vergis.edu.gr και στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2.

Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2

Ζαΐμη 21, 50ς όροφος, Πάτρα

Τ. 2610 270 598, 2610 270 293

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά