Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Μια συνεργασία του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & της πλατφόρμας 100mentors

Το ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, σε συνεργασία με τους 100mentors, συνδέει τους σπουδαστές του και τους αποφοίτους του με επιτυχημένους επαγγελματίες και στελέχη εταιριών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι 100mentors είναι μια online πλατφόρμα που δικτυώνει φοιτητές, σπουδαστές και αποφοίτους από κάθε γωνιά της γης με υψηλά στελέχη της παγκόσμιας αγοράς, κάθε ειδικότητας. Αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο για την εκπαίδευση και την κατάρτιση. Το ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με την πλατφόρμα, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

"Μέντορας: ο υποστηρικτής, σύμβουλος και καθοδηγητής κάποιου νεότερου ατόμου. Αποτελεί μια πηγή γνώσης και είναι αυτός που παρακινεί και υποστηρίζει τους άλλους ώστε να επιτύχουν επαγγελματική ανάπτυξη, επιτυχία και αναγνώριση."

To ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος θα έχει τη δική του σελίδα στην πλατφόρμα 100mentors.com. Μέσω της σελίδας αυτής οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος θα μπορούν να πραγματοποιήσουν online συνεδρίες με έναν ή περισσότερους μέντορες της ειδικότητάς τους. Οι μέντορες έχουν ως στόχο να καθοδηγήσουν τον κάθε σπουδαστή, να του υποδείξουν, να τον βοηθήσουν και να έρθουν σε επαφή με τον κατάλληλο άνθρωπο (επαγγελματία ή στέλεχος) ή επαγγελματικό χώρο, στην ειδικότητα που τον ενδιαφέρει.

Η υπηρεσία αποτελεί μέρος των υπηρεσιών του Γραφείου Σταδιοδρομίας του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και έχει ως στόχο να προσφέρει στους σπουδαστές και αποφοίτους πλήρη επαγγελματικό προσανατολισμό και υποστήριξη στις επαγγελματικές τους αποφάσεις και επιλογές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά