Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το κολυμβητήριο είναι κλειστό και η ΝΕΠ κάνει προπόνηση στην πλαζ

Το κολυμβητήριο είναι κλειστό και η ΝΕΠ ...

Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να μείνουν χωρίς προπονήσεις

Για τους πιο παλιούς να κάνει μία ομάδα πόλο προπόνηση στην θάλασσα είναι γνώριμη εικόνα τουλάχιστον για τους παππούδες μας, αφού ο Ναυταθλητισμός στην Πάτρα έχει ξεκινήσει από τον Μόλο της Αγίου Νικολάου και γενικότερα στις πατρινές παραλίες.

Το 2015 όμως μία ομάδα να κάνει προπόνηση στην πλαζ δεν είναι και ότι καλύτερο, από την στιγμή που έχουμε ένα κολυμβητήριο όπως το "Α. Πεπανός".

Αυτό όμως συμβαίνει στην περίπτωση των κοριτσιών της ΝΕΠ, τα οποία έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημά τους, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο και η γυναικεία ομάδα να αγωνισθεί στην Α1 Εθνική, όπως και η ανδρική.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και ο Δημήτρης Μπιτσάκος μη έχοντας άλλη εναλλακτική πήγε για προπόνηση τις αθλήτριες του στην πλαζ.

Το σημαντικό πάντως αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορούν γενικότερα οι πατρινές ομάδες να χρησιμοποιήσούν το κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" προκειμένου να προπονηθούν τα παιδιά της πόλης μας.

Και βέβαια αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτά που ζητά σαν μηνιαίο μίσθωμα η διοίκηση του ΠΕΑΚ, όπως ισχυρίζονται οι ομάδες και σε αυτά που μπορεί να δώσουν οι σύλλογοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΕΠ: Οι Κορασίδες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports