Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το νέο «Τhe Transporter» με πρωταγωνιστή τον Εντ Σκράιν από σήμερα στην Πάτρα

Το νέο «Τhe Transporter» με πρωταγωνιστή...

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ

Η γνωστή σειρά ταινιών ανεπανάληπτης δράσης «Τhe Transporter» που γνωρίσαμε με πρωταγωνιστή τον Εγγλέζο σούπερ σταρ της περιπέτειας και των φιλμ υψηλής αδρεναλίνης Τζέισον Στάθαμ επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο περιπετειώδες φιλμ που κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες από αυτή την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και έρχεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Ο λόγος για το «The Transporter Refueled» με πρωταγωνιστή εδώ τον 32χρονο Άγγλο ράπερ και ηθοποιό Έντ Σκράιν που ήδη θεωρείται ένα νέο κινηματογραφικό αστέρι.

Ααυτή τη φορά το νέο «The Transporter» εκτυλίσσεται στον υπόκοσμο της Γαλλίας. Ο Φρανκ Μάρτιν (Εντ Σκράιν), ο γνωστός οδηγός, είναι διατεθειμένος να μεταφέρει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, αρκεί να αμείβεται καλά. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Άννα (Λόαν Σάμπανολ), η αρχηγός μίας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία θεωρεί ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να “καθαρίσει” μια ομάδα επικίνδυνων Ρώσων.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Camille Delamarre και η παραγωγή και πάλι του Γάλλου σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν. Αυτό είναι το 4ο «Transporter». Το 1ο είχε κυκλοφορήσει το 2002 σε σκηνοθεσία του Λουί Λετεριέ και παραγωγή του Μπεσόν. Αξίζει να σημειωθεί πως το 3ο «Transporter» πάντα με τον γοητευτικό και καλογυμνασμένο Τζέισον Στάθαμ πρωταγωνιστή είχε σημειώσει το 2008 και την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία με κοντά 110 εκατομμύρια εισπράξεις.

Στο «The Transporter Refueled» πρωταγωνιστούν ακόμα ο 51χρονος Εγγλέζος ηθοποιός Ρέι Στίβενσον που τον έχουμε δει στις 2 ταινίες «Thor» και οι Γκαμπριέλα Ράιτ, Ραντιβόζ Μπούκβιτς, κ.α.

Διάρκεια: 96 λεπτά.

Διανομή από την εταιρεία Odeon.

H νέα αυτή ταινία που βγαίνει στην Ελλ΄δα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ ενώ θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της και στην Γαλλία στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, υπόσχεται καταιγιστική δράση.

Γρήγορα αυτοκίνητα. Θανάσιμα όπλα. Μία ληστεία που πάει στραβά. Οι παραγωγοί της τριλογίας «Taken» χτίζουν από την αρχή τον ανεξέλεγκτο και καταιγιστικό κόσμο του «Transporter» με έναν μυστηριώδη πράκτορα, ικανό να αλλάξει τον ορισμό της περιπέτειας! Γνωστός στον υπόκοσμο ως ο καλύτερος οδηγός που θα μπορούσε ποτέ να «αγοράσει» και να προσλάβει κάποιος, ο χαμηλών τόνων πρώην στρατιώτης και νυν μισθοφόρος Φρανκ «The Transporter» Μάρτιν παραδίδει οποιοδήποτε «πακέτο» για μια συγκεκριμένη τιμή. Κινείται βάσει τριών κανόνων: όχι ονόματα, όχι ερωτήσεις και όχι επαναδιαπραγματεύσεις. Αλλά οι κανόνες του ακυρώνονται όταν η πανέμορφη femme fatale, Άνα, τον παγιδεύει με αποτέλεσμα να καταλήξει συνεργός σε μια φιλόδοξη ληστεία τράπεζας. Χωρίς να το θέλει, ο Φρανκ μπλέκει σε ένα σχέδιο εναντίον του Γιούρι, ενός Ρώσου εμπόρου λευκής σαρκός που εξανάγκασε την Άνα στην πορνεία 15 χρόνια νωρίτερα.

Το τρέιλερ του φιλμ ήδη προβάλλεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture