Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λιβαθηνός: "Δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά είμαι αισιόδοξος"

Λιβαθηνός: "Δύσκολο το πρωτάθλημα, ...

Τόνισε ο έμπειρος πασαδόρος της Παναχαϊκής

Mε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής το πρόγραμμα της οποίας έχει καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό της Αγυιάς.

Ο έμπειρος πασαδόρος της Πατρινής ομάδας, Γιάννης Λιβαθηνός μίλησε στην ιστοσελίδα της για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας αλλά και τους στόχους που έχουν οι κοκκινόμαυροι στο νέο πρωτάθλημα.

«Αν και ακόμα είναι νωρίς, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε ξεκινήσει με όρεξη την προετοιμασία και το βασικό είναι να συνεχίσουμε έτσι αλλά και να είμαστε όλοι υγιείς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος» είπε ο Γιάννης Λιβαθηνός και πρόσθεσε:

«Σε οτι αφορά το πρωτάθλημα δεν θέλω να πούμε μεγάλα λόγια, ξέρουμε ότι τα πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, πολλές ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ θετικό που το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ έμεινε ίδιο, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον ωστόσο θα μας βοηθήσουν πολύ και τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ και στην βοήθεια των φιλάθλων μας οι οποίοι μας στήριξαν πέρσι και πιστεύω ότι θα μας στηρίξουν και τη νέα χρονιά ενώ στήριξη θέλουμε και από τους χορηγούς της Πάτρας προκειμένου η Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Οι παίκτες της Παναχαϊκής ξεκίνησαν ιατρικές εξετάσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports