Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Νέα διαμάχη της ΕΠΟ με το Υφυπουργείο Αθλητισμού

Ποδόσφαιρο: Νέα διαμάχη της ΕΠΟ με το Υφ...

Επιστολή της ομοσπονδίας που επιτίθεται στον Σταύρο Κοντονή

Με επιστολή της η ΕΠΟ επιτίθεται κατά του Σταύρου Κοντονή διότι -όπως αναφέρει- επιδιώκει να μιλά απευθείας με την UEFA στην προσπάθειά του να επιβάλει τις απόψεις του.

Η ΕΠΟ έσπευσε να ενημερώσει τις Ενώσεις - Μέλη της για την αλληλογραφία του Σταύρου Κοντονή με τον Τζιάνι Ινφαντίνο σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκρότηση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας.

Σε συγκεκριμένο σημείο της επιστολή της που υπογράφει ο πρόεδροςΓιώργος Γκιρτζίκης επισημαίνεται η "σπουδή του κ. Κοντονή - και δια της επιστολής αυτής την οποία ουδέποτε κοινοποίησε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία- να επιχειρεί να συνομιλεί απευθείας με την UEFA στην προσπάθειά του να επιβάλλει μέσω μονομερούς ενημέρωσης και υπό τη σαφή διατύπωση απειλών τις απόψεις του".

Ουσιαστικά δηλαδή κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμό για μονομερείς ενέργειες που με απειλητική διάθεση έχουν σκοπό να βλάψουν την ΕΠΟ!

Στο τέλος του κειμένου δε τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα παραμείνει "σταθερή στην υπεράσπιση της ρήτρας ανεξαρτησίας της απέναντι στις δημόσιες ή ιδιωτικές επιθυμίες περιορισμού της" και πως "θα υπερασπιστεί απολύτως όλα τα δικαιώματά της όπως αυτά απορρέουν από τη διεθνή έννομη ποδοσφαιρική τάξη".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Φιλικό στην Εγλυκάδα για την Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports