Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παιδικά φιλμ αλλά και γαλλική κομεντί και η "Μadame Bovary" το επόμενο διάστημα στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Παιδικά φιλμ αλλά και γαλλική κομεντί κα...

Έως αυτή την Κυριακή θα παίζονται η "Οικογένεια Μπελιέ" και ο 'Κύριος Χολμς"

Την Γαλλική κομεντί με τίτλο «Θα Μείνει Μεταξύ μας - Un Moment d' Egarement», παραγωγής του 2015 και διάρκειας 105 λεπτών, θα προβάλλει από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου στην βραδινή προβολή των 22.00 το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ, κοντά στο σταθμό του τρένου.

Πρόκειται για μία ταινία, σε σκηνοθεσία του Ζαν-Φρανσουά Ρισέ με πρωταγωνιστές τους Βενσάν Κασέλ, Φρανσουά Κλουζέ, Αλίς Ισάζ. Η ταινία κυκλοφόρησε σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και της Seven Films.

Ο Λοράν και ο Αντουάν, δυο 45άρηδες φίλοι, πηγαίνουν διακοπές στην Κορσική με τις κόρες τους. Σε μια αμήχανη στιγμή, ο Λοράν κάνει έρωτα με την κόρη του Αντουάν, η οποία τον έχει ερωτευτεί τρελά ενώ εκείνος προσπαθεί να κρατήσει την ιστορία μυστική πάση θυσία.

Πρόκειται για ριμέικ μιας Γαλλικής επιτυχίας του 1977, η οποία εκσυγχρονίζεται με προσεγμένο, σέξι, αν και συμβατικό τρόπο, όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα.

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου σειρά στο σινέ Κάστρο στο Ρίο που διευθύνει ο Παναγιώτης Κοτσαύτης, θα πάρει η επιτυχημένη και αστεία κωμωδία «Spy» με την Μελίσα Μακάρθι, τον Τζέισον Στάθαμ και τον Τζουν Λο ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σε α’ προβολή στις 27 Αυγούστου το σινέ Κάστρο θα φέρει την ταινία «Madame Bovary» που βασίζεται στο λογοτεχνικό αριστούργημα του Γκουστάβ Φλωμπέρ. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει η 40χρονη Γαλλίδα δημιουργός Sophie Barthes και πρωταγωνιστούν η 25χρονη Αυστραλή ηθοποιός Mia Wasikowska και οι Henry Lloyd-Hughes, Paul Giamatti και Ezra Miller.

Επίσης για τις αρχές Σεπτεμβρίου το σινέ Κάστρο στο Ρίο προγραμματίζει να φέρει το αξιόλογο Οσκαρικό ντοκιμαντέρ του Βιμ Βέντερς «Το Αλάτι της Γης».

Τέλος να μην ξεχάσουμε πως για τους μικρούς μας φίλους, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20.30, στην 1η δηλαδή προβολή, το σινέ Κάστρο παίζει παιδικές ταινίες. Η αρχή έγινε με το «Μαγικό σπίτι» βελγικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία των Μπεν Στάσεν, Ζερεμί Ντεγκρουσόν και την ερχόμενη Δευτέρα 17/8 θα προβάλλει τους «Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης» (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά) της Dreamworks παραγωγής 2014.

Στις 27/8 το σινέ Κάστρο στο Ρίο θα παίξει τον «Μικρό Νικόλα πάει διακοπές» Γαλλικής παραγωγής 2014 που μας διηγείται τις ευφάνταστες περιπέτειες του μικρού, σκανταλιάρη ήρωα, σε σκηνοθεσία του Λοράν Τιράρντ. Το χαριτωμένο οικογενειακό φιλμ με ηθοποιούς, υπόσχεται να μας χαρίσει σπαρταριστές όσο και συγκινητικές στιγμές, μεταφέροντας ιδανικά το κλίμα των εικονογραφήσεων των Γκοσινί και Σεμπέ.

Το τηλ του σινεμά στο Ρίο είναι το 2610 - 994 765.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture