Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπεσίκτας

Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπεσίκτας

Mε 2-1 στο φιλικό

Στο πρώτο του τεστ μπροστά στο κοινό του ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-1 της Μπεσίκτας, που την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημά της.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έδειξαν ότι είναι ακόμη ανέτοιμοι, ήταν αρκετά πιεστικοί στο ξεκίνημα και μέχρι το 60΄ «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, σιγά-σιγά κουράστηκαν και σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές που έγιναν από τον Μάρκο Σίλβα ο ρυθμός τους έπεσε.

Η Μπεσίκτας έδειξε πιο έτοιμη καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα Τουρκίας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν σε ρυθμούς... Super League σε δύο εβδομάδες από σήμερα, οπότε είναι λογικό να μην έχουν φτάσει ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Χωρίς τον Τσόρι Ντομίνγκες στην ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή φάση στο ματς στο 16΄ με το σουτ του Χάρα να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Τόλγκα. Εννέα λεπτά μετά η Μπεσίκτας «άγγιξε» το γκολ με την ωραία προσπάθεια του Γκόμεζ, ωστόσο, ο Ρομπέρτο διαφύλαξε ανέπαφη την εστία του. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Πειραιώτες να χάνουν κλασική ευκαιρία με τον Χάρα την κεφαλιά του οποίου έδιωξε στη γραμμή παίκτης της Μπεσίκτας.

Το δεύτερο μέρος μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, αλλά είχε τρία γκολ. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 59΄ με το πλασέ του Φινμπόγκασον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του Πάρντο από δεξιά. Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Ουϊσάλ με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1), ωστόσο, με το πέναλτι του Φουστέρ στο 90΄ (το κέρδισε ο Ντοσεβί από τον Σαχάν) οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη (2-1).

Η είδηση στον αγώνα ήταν η επιστροφή-ρεκόρ του Γιάννη Μανιάτη στην ενεργό δράση, μετά το σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περασμένο Μάρτιο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπήκε στο ματς στα πέντε τελευταία λεπτά και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμπιάσο: "Xαρούμενος που θα παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό"

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports