Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γέμισε από κόσμο το θέατρο «Γ. Παππάς» στο Αίγιο για την «Αντιγόνη» του Θέμη Μουμουλίδη

Γέμισε από κόσμο το θέατρο «Γ. Παππάς» σ...

Στις 31/8 και 1/9 θα παιχθεί η παράσταση στην Πάτρα

Καρφίτσα δεν έπεφτε το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2015 στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς" στο γειτονικό Αίγιο, όπου παρουσιάστηκε με επιτυχία η τραγωδία "Αντιγόνη" του Σοφοκλή, με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Παππά στον βασικό ρόλο, τον Νικήτα Τσακίρογλου, το Νίκο Αρβανίτη, τον Χρήστο Πλαίνη, τον Σταύρο Ζαλμά, κ.α.

Την σκηνοθεσία της παράστασης που έχει ανεβάσει η «Πέμπτη Εποχή Τέχνης», υπογράφει ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θέμης Μουμουλίδης.

Όπως αναφέρει το σάιτ filodimos.gr, απ' όπου και οι φωτό, τα ξύλινα διαζώματα του θεάτρου γέμισαν ασφυκτικά καθώς πάνω από 1.000 θεατές έσπευσαν να απολαύσουν την παράσταση. Οι ηθοποιοί με τις ερμηνείες τους δικαίωσαν την επιλογή, παρουσιάζοντας το αξεπέραστο στους αιώνες και βαθιά συγκινητικό θεατρικό έργο. "Γεννήθηκα για να αγαπώ κι όχι για να μοιράζομαι το μίσος". Αυτή η μικρή μα και τόσο συγκλονιστική φράση που αποδίδεται στην Αντιγόνη, γράφτηκε τον 5ο αιώνα π.Χ.

Να θυμίσουμε πως οι Πατρινοί θεατρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την παράσταση «Αντιγόνη» στις 31 Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου 2015, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, στο πλαίσιο του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ, στις 21.30. Την μουσική του έργου υπογράφει ο Πατρινός Σταύρος Γασπαράτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture