Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

«Game of Thrones»: Ίαν Μακ Σέιν και Μαξ Φον Σίντοφ σε ρόλους κλειδιά

«Game of Thrones»: Ίαν Μακ Σέιν και Μαξ ...

Προστίθενται στο εξαιρετικό καστ της σειράς

Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για τους φίλους της αμερικανικής σειράς φαντασίας «Game of thrones», καθώς στη δήλωση του πρόεδρου του συνδρομητικού καναλιού HBO πως θα υπάρξουν τουλάχιστον τρεις κύκλοι επεισοδίων προστέθηκε και η ανακοίνωση για νέες προσθήκες στο εξαιρετικό καστ.

Ο 86χρονος Σουηδός ηθοποιός Μαξ Φον Σίντοφ («Πηγή των παρθένων», «Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη», «Η Έβδομη Σφραγίδα», «Ο Εξορκιστής») θα ερμηνεύσει το Κοράκι με τα «Τρία Μάτια», αυτόν που θα διδάξει στον νεαρό Μπραν Σταρκ πώς να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του.

Θυμίζουμε πως ο Μπραν Σταρκ δεν εμφανίστηκε στον πέμπτο κύκλο ενώ, το Κοράκι με τα «Τρία Μάτια» έκανε την εμφάνισή του στο τέλος του τέταρτου κύκλου, όταν μετά το μακρύ ταξίδι του ο Μπραν Σταρκ και η συντροφιά του το συνάντησαν στη σπηλιά του.

Αυτή δεν είναι η μοναδική προσθήκη στον έκτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς αφού πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός Ίαν Μακ Σέιν θα ερμηνεύσει έναν μυστηριώδη ρόλο.

Αρκετοί από τους φανς της σειράς έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να δουν τον Μακ Σέιν να ερμηνεύει  το ρόλο του πατέρα του Σαμ Τάρλι που περιγράφεται ως ένας από τους καλύτερους διοικητές μάχης σε όλο το Westeros και έχει τη φήμη ανθρώπου με σιδερένια θέληση.

Το επόμενο βιβλίο της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016, λίγο πριν την έναρξη του έκτου κύκλου επεισοδίων.

Πηγή:naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time