Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Η ιστορία μιας...αφίσας! Η παράσταση του '81 που... επαναλήφθηκε μετά τα μεσάνυχτα γιατί ο κόσμος δεν έφευγε από το Ρωμαϊκό Ωδείο!

Πάτρα:Η ιστορία μιας...αφίσας! Η παράστα...

Κυκλοφόρησε έντυπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας 2015 - Θεσμός Αρχαίου Δράματος

Κυκλοφόρησε το έντυπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας 2015 - Θεσμός Αρχαίου Δράματος.

Το πρόγραμμα διατίθεται, δωρεάν, από τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων Θέατρο Λιθογραφείον, Γωνιά του Βιβλίου, Discover, Music Station, Dur και από το Ρωμαϊκό Ωδείο.

Η συλλεκτική αφίσα του Φεστιβάλ τυπώθηκε σε 1000 αντίτυπα και θα διατίθεται, δωρεάν, μόνο στους θεατές μετά το τέλος της κάθε παράστασης στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών.

Η φωτογραφία της μακέτας της αφίσας και του προγράμματος είναι από την ιστορική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Εκκλησιάζουσαι» σε σκηνοθεσία Αλέξη Σολωμού που δόθηκε στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος την Πέμπτη 13 Αυγούστου 1981 στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, λόγω πρωτοφανούς μεγάλης προσέλευσης η παράσταση επαναλήφθηκε το ίδιο βράδυ μετά τα μεσάνυκτα!, και είναι μία ευγενική παραχώρηση του συμπολίτη μας φωτογράφου Χρήστου Σταματόπουλου.

Οι διοργανωτές του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας 2015 - Θεσμός Αρχαίου Δράματος ευχαριστουν θερμά τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και τον Πρόεδρο του κ. Βασίλη Θωμόπουλο για την παραχώρηση του κινητού εξοπλισμού για την διάρκεια του Φεστιβάλ μας και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και
Αγροτικής Πολιτικής κ. Γεώργιο Αγγελόπουλου για την στήριξη τους.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εταιρεία DUR και προσωπικά στον Διεθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Θεόδωρο Δούρο που είναι πάντα δίπλα μας αυτά τα χρόνια και μας στηρίζει πάντα για την δωρεά ενός πολυτελούς scanner με το οποίο γίνεται η ψηφιοποίηση όλου του αρχείου φωτογραφιών και αρνητικών του Φεστιβάλ με σκοπό την διάσωση του και την πραγματοποίηση έκθεσης την άνοιξη του 2016.
Το Φεστιβάλ και φέτος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και σε συνεργασία με τους συλλόγους Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Πάτρας, Ελληνική Ένωση Για Την Αντιμετώπιση Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδος και Φωτεινό Αστέρι προσφέρει όλες τις προσκλήσεις του θέλοντας να βοηθήσει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε μία δύσκολη φάση της ζωής τους και δίνουν καθημερινά την δική τους προσωπική μάχη. Πέραν αυτών, δεν θα διατεθεί καμμία άλλη πρόσκληση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture