Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Μεγάλο διπλό του Ατρόμητου στην Σουηδία

Europa League: Μεγάλο διπλό του Ατρόμητο...

Σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για τους Περιστεριώτες

Αγκαλιά με την πρώτη Ευρωπαϊκή του πρόκριση είναι ο Ατρόμητος μετά το νικηφόρο 3-1 επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης στην Σουηδία. Η ομάδα του Περιστερίου κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι και έχοντας έναν εξαιρετικό Μαρσελίνιο "πετούσε φωτιές" και έκανε "σμπαράλια" την άμυνα των Σουηδών χτυπώντας συνέχεια στην κόντρα επίθεση.

Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί πλέον για την πρόκριση στην επόμενη φάση με την ρεβάνς να γίνεται την επόμενη Πέμπτη (6/8) στο Περιστέρι και απλά πρέπει να δείξει λίγο προσοχή για να μην την πατήσει όπως με την Σαράγεβο πέρσι που αν και είχε κερδίσει 2-1 εκτός έδρας τελικά αποκλείστηκε.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στο πρώτο επίσημο ματς του στον πάγκο του Ατρόμητου που ήταν και το ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκούς αγώνες έστησε υπέροχα την ομάδα του. Είδε τρεις διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν ενώ ο Ναπολεόνι ο οποίος άνοιξε το σκορ πέτυχε το πρώτο Ευρωπαϊκό του γκολ.

Γκολ: 3' Ναπολεόνι, 15' Μαρσελίνιο/70' Γκοϊτόμ

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (ΑΛΜ): Κάλγκρεν, Γιόχανσον, Περέιρα, Σάντμπεργκ, Πάβεϊ, Ισιζάκι, Ετούχου, Μπλόμπεργκ (57' Ελίασον), Οφόρι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (57' Γκοϊτόμ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία (74' Εμπόου), Γοδόι, Ουσέρο, Μαρσελίνιο (85' Μπρίτο), Ουμπίντες, Ναπολεόνι (90' Μπάλας).

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός δίαυλος μεταξύ Λάρισας και Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports