Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου

Ζώδια

Λέων

Με τη θετική όψη Σελήνης-Δία ξεκινά ωραία η μέρα και μέχρι το απόγευμα θα υπάρχει ενθουσιασμός, τύχη, ευχάριστες ερωτικές ή άλλες εξελίξεις, σε διάθεση πλήρως καλοκαιρινή. Ευκαιρίες για παιχνίδι, φλερτ, δημιουργία. Το βραδάκι γίνεται κάπως πιο σοβαρό το κλίμα και πιθανόν ν' ασχοληθείτε με τακτοποίηση, καθάρισμα και με θέματα υγείας και διατροφής.

Παρθένος

Θετικές εξελίξεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού κι ακινήτων φέρνει για το πρώτο μισό της μέρας η θετική όψη Σελήνης-Δία, ενώ μπορεί να κλείσουν με επιτυχία κάποια ζητήματα. Χαρούμενα συναισθήματα, αισιοδοξία. Ερωτικό το βράδυ, ιδανικό για ρομαντικά ραντεβού, με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης να δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα κι ευκαιρίες για φλερτ.

Ζυγός

Με ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες, τηλέφωνα ή μηνύματα μπορεί να ξεκινά η μέρα, και μέχρι το βραδάκι θα είναι ώρες επικοινωνιακές κι ανάλαφρες, ενώ μπορεί να γίνουν και κάποιες ελπιδοφόρες επαφές ή συζητήσεις. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια. Πιο εσωστρεφές αλλά με γλυκιά ατμόσφαιρα το βράδυ, ιδανικό για να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό.

Σκορπιός

Καλή μέρα για τα οικονομικά, με τη θετική όψη Σελήνης-Δία μέχρι το βραδάκι να βελτιώνει τα έσοδα, ενώ μπορεί να γίνονται και επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις. Ωραίες αγορές, απόλαυση της ζωής, της μουσικής, της φύσης, της ηρεμίας. Επικοινωνιακό το βράδυ, με ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ιδανικό για όμορφες βόλτες και ταξιδάκια.

Τοξότης

Μέχρι το βραδάκι η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας και θα σας κάνει εξωστρεφείς και δραστήριους, ενώ η τυχερή όψη της με τον Δία φέρνει θετικές εξελίξεις, ανοίγματα, ωραία ταξίδια κι ενθουσιασμό. Ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι πρωτοβουλίες. Όμορφο και ήρεμο το βράδυ, ιδανικό για να απολαύσετε το καλό φαγητό και τις αισθήσεις.

Αιγόκερως

“Ανοίγουν” την ψυχολογία σας οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα, ενώ μέχρι το βραδάκι μπορεί να προχωρήσουν ή να κλείσουν με επιτυχία κάποια θέματα, σπιτιού ή άλλα. Κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, θα γίνετε πιο δραστήριοι, πιθανόν να πάρετε πρωτοβουλίες, ενώ η βραδιά θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική και ευνοεί τις ερωτικές συναντήσεις.

Υδροχόος

Ευνοούν τη δικτύωση και τον τομέα της φιλίας μέχρι το βραδάκι οι θετικές όψεις της Σελήνης, και μπορεί να γίνουν επιτυχημένες επαφές, ωραίες γνωριμίες, ενώ θα περάσετε καλά με τις παρέες σας. Απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις, ακόμα και μέσω ίντερνετ. Κάπως πιο εσωστρεφές το βράδυ αλλά τα συναισθήματα είναι γλυκά και υπάρχει ερωτισμός.

Ιχθύες

Θετική μέρα για τα επαγγελματικά σας μέχρι το βραδάκι, με τις ευνοϊκές όψεις της Σελήνης να φέρνουν καλές εξελίξεις, ανοίγματα, επιτυχίες, ίσως και κάποια απρόσμενα κέρδη. Άτομα εξουσίας φαίνεται να βοηθούν. Το βράδυ θα είναι αφιερωμένο στις φιλίες σας και θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας ή και με τον σύντροφο, σε γλυκό κλίμα.

Κριός

Οι θετικές όψεις της Σελήνης απ' τον Τοξότη σήμερα φέρνουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, χαρά, τύχη κι ενθουσιασμό, κυρίως στο πρώτο μισό της μέρας, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια, τα ανοίγματα, οι σπουδές, θέματα νομικά, η διδασκαλία και η συγγραφή. Απ' το βραδάκι γίνεται πιο σοβαρό το κλίμα αλλά ευνοούνται τα επαγγελματικά και οι επαφές.

Ταύρος

Καλά πάνε τα οικονομικά σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης μέχρι το απόγευμα, ενώ μπορεί να λάβετε χορηγίες και βοήθεια απ' την οικογένεια. Εύνοια σε επενδύσεις, δάνεια, οικονομικές συνεργασίες, κληρονομικά κλπ. Το βραδάκι θα τονιστεί ο οίκος των ταξιδιών, ενώ το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης υπόσχεται όμορφες στιγμές σε ερωτικά, διασκέδαση και ταξίδια.

Δίδυμοι

Κοινωνικά κι αισιόδοξα ξεκινά η μέρα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Δία μέχρι και το απόγευμα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες που πιθανόν να σας ανοίγουν δρόμους για το μέλλον, ενώ περνάτε καλά με τον σύντροφο και τους καλούς φίλους. Πιο εσωστρεφές αλλά κι ερωτικό το κλίμα το βράδυ, ιδανικό για όμορφες ιδιωτικές στιγμές.

Καρκίνος

Δουλειά και χαρά στην κυριολεξία για το πρώτο μισό της μέρας, με τη Σελήνη να τονίζει τον εργασιακό οίκο, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα και φέρνουν καλές εξελίξεις, όπως και έσοδα. Πιο κοινωνικό το βράδυ, όπου θα έχετε την ευκαιρία για όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες – ιδανικό για ερωτικά ραντεβού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being